Friday, March 21, 2008

Cuti Maulidur Rasul dan tutorial bersama Apit

Bismillah~~


Semalam (cos dah pukul 1.20 pagi) cuti Maulidur Rasul. Selamat Hari Maulidur Rasul. Selawat dan salam ke atas junjungan Nabi Muhammad SAW.


Aku baru bangun tidur. Tidur since pukul 8.30 malam tadi. Aku rasa penat sangat je hari ni padahal tak ade la bukan ade buat ape sangat pun. Cuma, hari ni barulah aku terasa sakit sebab jatuh kelmarin. Nak jalan pun susah, lutut lebam, hip sakit dan dekat pinggang aku pun sakit. And tangan pun sakit jugak. Aihh...lembik betul la aku ni... So that's why la balik2 dari fakulti petang tadi aku tertido sampai la pukul 12.30 a.m baru bangun. And aku xdapat nak pegi diskusi German pukul 9 mlm td. Sian Anwar penat tfon aku... Tapi serius aku mmg xlarat....

Hari ni program aku ialah tutorial dengan Apit. Study kat fakulti dari pukul 2.30 petang,and pukul 7 petang baru balik. Refleksi diri untuk hari ni ialah, aku study la jugak kan... cos kalau x, aku mmg xstudy... And Apit okey la jugak... eheheh... Despite the fact yang dia kata dia lupa bawak rotan! Hahaha...



Kelas tempat aku study...




Dompet, henpon, pencil case... Warna yang kebetulan sama...



Yeah, that's my tutor, Apit.



My picture captured by Apit.



That's our snack...hehe...

Heh...cukup la ckit2 gambo yang aku upload... Oh, fyi, gambar2 ni diamik time aku bosan cos Apit tinggal aku masa dia gi solat. Tu pasal aku amik gambar...and mostly using his camera phone... (sebab tu xcantik! hahaha...) Lagipun aku maleh nak ngedit...

Kay la... itu jer program aku hari ni...selain xdapat join Anwar, Moris and Wani utk bincg ttg presentation German.... :'(


Okey, I have Vector Dynamics (eh ade kelas ke xde ek...cos aritu lecturer kata dia nyer cuti x approve lagi...) and German... Kena tdo and study German ckit.

Salam.


Alhamdulillah~~

1 comments:

apex merc said...

huhu rajen ar stud
mest excellent nant nehhh =)