Wednesday, March 19, 2008

I can't go home...

Bismillah~~

Despite the fact that I really want to go home this weekend, plus Cikgu Pah nak ajak pegi Cameron Highlands, unfortunately I CAN'T GO HOME!

Sedihnyer...huhu... Tapi bila memikirkan aku ada banyak keje, so xjadi la nk balik... Tapi sedih gak... Walaupun dah selalu pegi Cameron and tido sana (kitorg sewa apartmen untuk satu family), tapi rasenya aku tak jemu2 pun pegi Cameron. Cos aku memang suka kawasan tanah tinggi... And cuaca yang temperate... Best jer tido kalau sejuk2... eheheh... Just perjalanan nak ke sana tu je la yang xlarat. Nini memang dah bosan nak pg sebab dia yang kena drive... Haha... Aku lak selalunya naik Getz cikgu jer... Aihh, teringat lak kenangan last semester... Pegi Cameron with 3 cars... Mizi's, Mom's and Cikgu Pah's... =)

Ahh well...whatever...
Today I woke up early... maybe sebab last night tdo awal... 12.30 mlm dan lena... Terjaga pukul 5.30 am,and after bermalas2, pukul 6 am aku bangun and basuh muka (xmo mandi...sejuk cos hujan..eheheh). Then wat milo sambil wat keje ckit smbil amik ketenangan subuh...lagipun aku tgh 'cuti'....Hm, ade presentation hari ni... And kena siapkan Lab Report. Bosan. Tapi aku seronok gilababeng cos Isnin lepas adalah hari terakhir untuk Lab! Xde lab dah till final... huhu... So, petang Isnin aku akan free... Yeay!

Waa...sebut pasal final, ada lagi 3 minggu lebih kurang untuk final exams. Argghhh!!
Stress! Hmm, ade date ngan Apit this Thursday untuk study Vector Dynamics. First time dia ajar, mcmane la gamaknyer... Hopefully okay... Weekend ni aku memang kena habiskan kerja-kerja (study la tu...) yang dah lama tertangguh... Wah, bunyi mcm semangat jer... Jangan hangat2 tahi ayam udah... =D Heee.... Oh, and that would mean, I'm going to be offline for a while... Kena suruh Nini amik modem.... cos selama ni online almost 24 hours! Dah addicted!! =P


Picture of me studying at Ptar3 last sem. Taken by Syuk.


~~Ya Allah!Aku ini lemah,aku kadang kala melupakan-Mu tetapi Engkau wahai Maha
Pengasih, tetaplah padaku.~~


Alhamdulillah~~

0 comments: