Sunday, March 30, 2008

An interesting Sunday: Pet World Malaysia 2008

Bismillah~~

Aku tidur lambat semalam... Pastu, ade la plak someone tu call kata nak sampai Shah Alam in 30 minutes! Dahla dok mamai-mamai lagi baru bangun tidur, then nak kena bersiap plak! Adeh laa... So,nasibla kalau kena tunggu lame ek... Sorry tau...

Anyway, pas breakfast, we went to Midvalley... sebabnya aku baca blog Nyda malam semalam yang kata ade Pet World kat situ...Thanx for the info, babe! Sekurang-kurangnya takdela bosan sangat hari Ahad ku...hehe... So, aku pon merayap la... lagipun sebab hari ni untuk kucing... semalam puppies... oleh kerana aku memang suke kucing, so... excited la nak gi tengok! hee...

Ni aku letak gambar kat sini untuk dilihat dan dikagumi... Tapi gambar tak cantik sangat cos guna phone jer... Hehe... (hehe...Nyda, aku pon nak letak gambar gak!) =P


hmmm....

Snowball....check!



Orange....check!

Why the gloomy face, dear? Muka penyek! hahaha....



Ini gmbr puppy tgh tido. Aku mati2 ingat stuffed toys mulanya...hahaha... ~cos statik je mcm gmbr tu!


Telinga yang unik! Scottish folds?


Cukup la tu sikit-sikit letak gambar...hehe...
Tapi aku memang geram giler ngan kitten warna orange... yang muka penyek tu...haha...


Thanx to someone who came to see me today...
Kalo tak, xdela dapat gi tgk kucing! heehee...
And thanx too for other things...

K lah, aku banyak keje lain nak buat....

Alhamdulillah~~

0 comments: