Monday, March 17, 2008

Malam yang sunyi...sesunyi hatiku...

Bismillah~~

zwani.com myspace graphic comments


Tajuk post yang poyo... Pathetic giler... But then, that's how I feel right now...
I don't know what's going to happen to me...
I feel so down... and I'm so wrapped up with laziness...
Got lots of things to do but what did I do? Just lazing around...lying on my bed...sleeping...
Cube untuk lari dari masalah-masalah yang membelenggu diri dengan tidur...dan tidur...
Hanya dengan cara itu jer aku xfikirkan sangat perkara-perkara yang meresahkan jiwa ni...

Aku terlalu banyak perkara yang perlu diselesaikan... Terutama sekali belajar la... Tapi aku jadi malas sangat nak belajar... Even Syuk ajak study group sama-sama hari ni pun aku tolak dengan alasan aku xlarat sebab period. Well, that's not exactly a lie cos memang agak xlarat nak ke mana-mana kalau tengah uzur. Tapi...kalau hendak, seribu daya kan... Aisyh... Ntahla...

And of course, rase down giler sebab rindukan kehadiran seseorang yang dah bertahun menemani aku belajar. Rindu memang rindu... Tapi, aku sedar... Aku kena kuat. Aku tak boleh asyik mengharapkan orang jer... Aku sedar tu... Cuma, rasa lemah sangat2...

Ya Allah!Aku ini lemah,aku kadang kala melupakan-Mu tetapi Engkau wahai Maha
Pengasih, tetaplah padaku.

Ya Allah, berikanlah kekuatan....

Alhamdulillah~~

0 comments: