Tuesday, March 25, 2008

Nak exam dah!

Bismillah~~


Kertas soalan yang aku repeat dan henpon kesayanganku.


Stress melanda diriku ini... Kenapa tidak? Kerana aku kurang belajar. Huhu.. Aku ingin pulang ke kampong hujung minggu ini tetapi aku baru tahu yang modul aku bukan last weekend (yang aku sedih2 sangat tu..), tetapi this weekend! Aku baru tengok kat notice board pejabat am fakulti pagi tadi... Time hantar borang kursus intersesi... Huhu... Sekarang yang bermain di kepala ialah; "Nak balik ke xnak?" berulang-ulang kali... O_0

Perlukah aku pulang? Kerana aku memang perlu study... Exam dah dekat dah Yong oi!! Waaa... (inilah aku di kala nak exam...) Tapi, kalau tak balik this weekend, bila lagi? Mesti next week busy nak test jer berlambak-lambak... Hmmm... And aku stress juga kerana kehilangan tutor yang setia mengajar aku selama ini, pembakar semangat aku dan cheerleader aku di kala stress tahap gaban ni... Why can't we still be friends?? I wish we are... (T_T)

Anyway, aku juga tertanya-tanya tentang kehilangan Wan dalam radarku. Ke mana hilangnya orang tua ini? Since dia balik Malaysia last 2 weeks (or so), I only got the chance to talk to him twice (or so..)... Mmm, bila dengar lagu Takkan Ada Cinta Lain nyanyian Dewa yang sentiasa berkumandang di blog aku ni (cos itu first track kan...), mesti teringat kat orang tua sorang ni. Cos dia yang suruh download and dengar lagu tu. Sedap katanya... Aku yang memang jarang dengar lagu2 Indon ni pun download la... Hmm memang sedap pun! Dah jadi my favorite song... and I love the lyrics... =)

Hmmm... biarlah. Maybe ade problem kot... Anyway, aku just mencatat cos tengah bermalas-malas... huhu... Tension memikirkan nak balik Beruas ke tak weekend ni... Oh, and ade la orang yang dok menunggu aku balik ni. Kononnya nak dating kat Lumut plak. Asyik2 dia je kena datang Shah Alam... Haha... Dating ke? Bukan date ok! I'm a free woman! Yezzar! And please don't take that away or assume I belong to someone else other than myself. =P

Okeylah, nak sambung wat preparation untuk presentation Bel. I have chosen a topic. Tentang Infra Red. Hahaha... macam bangang jer... tapi serius aku memang dah xde idea lain. Jadila... Puan pun bls sms dengan, "Okay, go ahead." Okla tu gamaknye kan... Yang penting delivery... Kwang kwang... Oh, I suck at public speaking. Darn it.

Wish me luck for my presentation tomorrow. Don't know what to wear. Baju kurung la kot cos aritu aku pakai kebaya abis kena tegur ngan dak2 ni... Jangak sangat ke? Huhu... Eleh, tapi maybe sebab aku xpernah langsung pakai baju kurung/kebaya selama aku belajar Bel pada semester ni kot? That's why nampak lain. Haha... <---nak sedapkan hati

Salam.

Alhamdulillah~~

1 comments:

apex merc said...

hahakkk puan tu ble msg kt die,
mmg die reply "ok go ahead'
huhu =P