Sunday, April 20, 2008

Exam mode

Bismillah~~


My primary photo kat friendster. Serabot otak...

Hari ini 20hb April. Lagi sehari jer aku akan mula ber'final exams'. Sudah bersediakah aku? Hmmm...aku sendiri tidak tahu. Malas jer rasenyer...huhu...

Hari ni aku dan Mizi pergi study lagi. Oleh kerana hari Ahad, macam ramai la plak student yang menyemak study di kelas-kelas juga. Aku dan Mizi masuk 1 kelas ni, memang dah ade orang, tapi sebab kami takde tempat lain nak melepak, so masuk jela...

1st2 masuk aku memang tak cam pun student2 ni... muka tak familiar. Rupenyer budak Civil Engineering. Cehh...salah masuk geng.hehe...tapi layan jelah...

Kebosanan melanda. Tak sabar nak abis exams. Leh balik kampung and makan masakan mak. Aku kempunan nak makan kuetiow hailam 2,3 hari lepas. Pegi kat 'Molek' kat Sek.7 (ala, area kedai kat pintu belakang Uitm tu), ingat nak makan kuetiow hailam la tapi hampes... tak sedap. Nyesal giler... Pastu makan kat Ulek Mayang pun tak sedap gak. Maybe cos orang pantai timur yang masak gamaknya. Bukan selera aku. Hmmm...takpela. Mak, ana balik ni wat mi/kuetiow hailam!!! Huhu... teringin sesangat2... (ececeh...macam la mak baca aku nyer blog! mengada-ngada...)

Dahla, takde benda sangat pun nak tulis. Saje gatal2 tangan... =p

p/s: Ana tak terer wat kek pisang. 1st and last time buat was for my 1st boyfriend. And banana cake reminds me of him... Wawawa... =p ---> to whom it may concerned. You know who you are!


Alhamdulillah~~

3 comments:

No One said...

hye ana. gud luck 4 ur final xm.. gambateh!..

apex merc said...

hehe mmg la beza org timur nye masakan
x pedas mcm utara nyeeee =P
(sbb sy x thn pedas hehe =P)

eiii nk cake jgkkk huhu

Ryehanna said...

No one[honey]:thanx yer!you too!

Apex:Huhu..mmg beza..my mom wat banyak guna lada hitam and pedas. baru sedap. hehe...yer. lain orang lain seleranyer...
ermm...kek?lupekan jela nak merasa...ahaks!