Tuesday, April 8, 2008

Serabot!!

Bismillah...

Ahh, otak tengah serabut gile nak final exams ni. Luckily, my ex boyfriend sudi gak nak tolong aku study. Dia kesiankan aku. Walaupun aku rase malu la plak cos kitorang dah putus tapi aku mintak tolong dia lagi. And ape lak kata kawan-kawan dia [kawan2 aku jugak] bile jadi macam ni. Mesti kata aku tak malu. Ahh pegi mampos la korang. Malas aku nak pedulik. Bukannya korang nak tolong aku blaja pon!

Stress gilebabi... Ditambah kejadian-kejadian yang berlaku yang menambahkan rasa susah hati aku. Kalaulah aku boleh putar balik masa...

Ahhhhh.....
Bengang! Bengang! Dahla, nak sambung baca Manufacturing lak...

Alhamdulillah...

0 comments: