Friday, May 16, 2008

Happy Teacher's Day!!!


ehh aku terlupa plak nak tulis tentang ni dalam my previous post. Ahaks.. Amik la 2nd entry for today!

Entry ini just nak wish; HaPpY TeAchEr's DaY to all the teachers in the world!

That includes my Mamito [the greatest teacher ever!],
my mak-mak saudara dan bapak-bapak saudara [ramai yang cikgu/lecturer!],
my cousins yang tengah belajar nak jadik cikgu or yang dah menjadi cikgu,
my little brother, Afnan yang berada di Institut Perguruan Sultan Mizan di Terengganu tu [mak tak sabar nak tunggu ko kerja! ahaks!],
my teachers... yang mengajar aku sejak tadika [Tabika Kemas Beruas], sekolah rendah [Sek. Keb. Beruas] dan sekolah menengah [SMK Raja Shahriman, Beruas] dan sempat gak masuk menengah atas di Methodist ACS Sitiawan dalam kelas Lower Six Biology [sekejap jer cos cabut bila dapat offer buat diploma],
my lecturers masa belajar di Uitm Penang dalam Diploma Kejuruteraan Mekanikal. Antara yang mengajar aku ialah Ir. Zulkifli Rasid, PM Muhammad Abd Razak [the Thermodynamic/Heat Transfer guru! He rocks!], En. Bakri, En. Fazli [ajar kelas repeater Dynamics! Haha], En. Abd Halim [ajar Physics masa Part 1!], Pn Irni Hamiza dan Pn Nofri Yesnita yang cun melecun [both ajar Letrik], Pn Aznifa [PA aku merangkap lecturer yang byk tolong aku masa aku jadi secretary kelab pelajar FKM], En. Najib... dan tak luper juga Pn Rushita dan Puan Nazima Versay Kudus yang mengajar BEL.... waahh ramai lagi lah! tak tertulis rasenya...
And of course, current lecturers kat UiTM Malaysia nih...

tak kisah la lecturer ke cikgu ke... You are the Teachers. Terima kasih untuk semua ilmu yang diberi dan sama-sama lah kita berdoa supaya ianya diberkati dan dimanfaatkan.

0 comments: