Friday, June 20, 2008

Ape ke he nyer??

bismIllah...

Aku ke toilet untuk merendam baju untuk dibasuh. Kemudian, mataku terpandang notis berikut:

Terpampang dengan innocentnyer...

Ni yang aku nak mengamuk ni!!
Ape kejadahnye? Dahla students nak final exams! Macamla tak boleh postpone ke next week! Next week semua orang dah balik dah. Dahle final 3 hari jer [23hb-25hb!]. Time orang nak sibuk2 exams and berkumpul kat kolej ni la diorang nak buat hal! Mengada-ngada betulla!
Geramnyer aku!!!!



Damn it!



alhamdulIllah...

4 comments:

cybernetics mind said...

rilek rilek
sabo sabo

CM dulu lagi teruk merana masa krisis air di Melaka early 90's dulu....huhuhu..ingt lagi tiap2 lori tangki akn dtg hostel bekalkan air+keladak+minyak klpa sawit+ntah aper2 lagik....heheheh
ishhhhh...tk leh lupa masa tuh

cybernetics mind said...

emmm lupa nk wish....good luck for ur coming final exam (sem baper neh...?)

ingat.........Failure Is Not An Option

lalalalala....CM dh dpt result dah, org tuh baru nk exam...sian kan :(

13may said...

psatikan anda sentiasa segar semasa amik exam even anda tak mandi pagi yea...

heheh :P

Ryehanna said...

Ryehana to Cybernetics Mind: Hoho...ciannyer...well,nasib baik la air ade lagi pada hari sabtu ni...esok xtau laa...thanx for ur wish. skrg nak masuk sem 5(tahun 3).ala,ana pon br je abis final aritu...ni buat short course...nak wat cmne...kurg rajin dlm kelas...hehe..

Ryehana to 13May: Oh itu semestinya! hehehe...mesti akan cuba untuk segar...dan wangi!(perfume kan ader...sembur je satu badan! kahkah!)