Monday, June 23, 2008

Dah abis exams intersesi...

bismIllah...


Arghh... finally... Habis jugak exams. Aku tak tahu lah ape grade yang aku leh dapat. Risau giler. Masa nak pergi exams hari ni, berapa kali aku berulang-alik ke toilet untuk membuang isi perut. Aku memang begini. Penyakit darah gemuruh yang melampau. Dan selepas jawab exams, aku rase risau lagi cos aku rase aku tak buat the best. Arghh...

Anyway, malaslah nak ingat balik. Wat spoil mood nak berkemas balik kampung jer!!
Well, esok nak balik Beruas, Perak yang dirindui. Takpelah, walaupun Beruas tu tak ade ape yang best pon, aku still suke dok Beruas. Hohoho... esok petang nak balik. Yeay!!
:dancingpanda:

Hmm dan macam biaselah, aku tak dapat nak online balik kampung nanti cos adikku tengah praktikal kat Kuantan tu tak balik lagi. Modem ade kat dia. huhu...bosan...

Klah....
Selamat tinggal kursus intersesi.
Selamat tinggal Kolej Anggerik.
Selamat tinggal Uitm.
Selamat tinggal Shah Alam...


Tschüss erstmal... [maksudnyer; "Bye for now" ---> German]


Memori kursus intersesi>>study di McD 24jam>>study di KFC 24jam>>Makan dan makan...




alhamdulIllah...

5 comments:

meo188 said...

Ape ler, g toilet pun cite jg. he2. Funny..; :)

cybernetics mind said...

sian kann...tk leh online kt kampung nanti....winduuu aahhh camneh...hehehehe

lagik kesian...kt Beruas tu CC pun tadek kan...huhuhuhu

neway....look at the positive side, amik peluang utk bersama keluarga sepenuh masa.....jgn berebut nk tidoq bwh ketiak mak sudaaaa....ahaks

13may said...

dah abis exam???

bila la gi dating lepas nih..hehhe hehhe

Ryehanna said...

Ryehana to meo188: Heheheh...

Ryehana to Cybernetics Mind:
Eh, Beruas ade cc laaa!! ade lak xde...huhu...tp mmg pekan koboi la. kalau tido kat tgh2 jalan kat pekan tu pukul 1omlm,sure xmati lagi...hahaha...

eh,mane tau ana tido dgn mak?? lol!


Ryehana to 13May:
Xleh dating gak cos nak balik kampong! hehehehe....

pacak uitm said...

hahaha..lwak..tp best an study 24 jam dkt kfc..hehe