Friday, June 13, 2008

New Pink Layout

bismIllah...


Hmm, seperti yang dapat dilihat, saya dah tukar layout. Ok ke? Tapi yang pasti, a waaaay lot better than the old one. That's for sure kan? Huduh giler layout lame cos ade bunga2 yang bangang kat tepi [not that I hate flowers. But at a point, memang the old layout nampak ridiculous giler].

So I ditched the old Pyzam layout and came up with this. It's from Suckmylolly.com [nampak dari layout kakak mechanism]. Originally, layout ni berlatarbelakangkan Cherries 'n Stars... but I edited the background so that I can put cute pandas pictures on background. Comel kan Tarepanda dalam bunga2 pink tu? huhu...[sendiri perasan!] But then, aku memang giler Tare Panda. Ape2 pon comel jer bagi aku. heheh...

And thanx to BlogMenjerit, aku dah tukar favicon blogger dan tukar ngan gambar panda yang tengah berguling-guling! Hehehe... ni part paling aku suke mengedit! ~lalala~

Itu jela yang aku edit2...and of course, header pun dh tukar ngan gmbo mcm latarbelakang gak...
Warna pink ni jer aku xleh tukar cos tak jumpa layout lain yang sesuai ngan font berwarna putih. Sebabnya, sebelum2 ni posts2 aku ade je aku guna kaler putih...kalau tukar ngan layout putih, nanti tak nampak plak. And takde keje aku nak mengedit post2 aku yang lamer tuh... huhuh...

So, walaupun aku ni takdelah minat sangat warna pink, tapi layan jelah...
Nampak ok jugak...
heheh...

Daa...

alhamdulIllah...

2 comments:

Aina Ana said...

Minat pink juga kan? Welcome to the club.. :-D

Ryehanna said...

Bolehla...heheh