Wednesday, July 9, 2008

Edited: Accident di kampung [kena timpa durian?]

bismIllah...

Haaa...ni nak edit fakta sedikit. Dari entry Bercerita dengan gambar yang aku ade post beberapa hari lepas, aku tersalah fakta sikit.

Budak Aleeya tu bukan kena timpa durian. Rupa-rupanya dia terjatuh atas durian. Aku pun tak tahu la macam mane cos aku takde masa kejadian [berlaku kat rumah dia laa]. heheh...

Budak ni memang takleh dok diam sikit. Walau macam mane pon aku still cayang dia gile babs... sebab dia montel dan debab. Comel lak tu. Budak ni baru umur 3 tahun tapi badan besar macam budak 5,6 tahun. heheh... baru dia seorang dalam family... tahun depan baru dapat adik. Yang uniknya tentang budak ni, dia cakap tak pelat langsung. Jarang nak jumpa budak2 baya dia cakap tak pelat. Tapi dia memang awesome. Cuma bunyi orang Perak cakap la...hohoho...

" Adik lapo laa...." Kihkihkih...

alhamdulIllah...