Sunday, August 10, 2008

Tarikh best??

bismIllah...

Click image to enlarge it

Aku ni memang jenis lambat ber'update' skit. And kadang2 aku tak kisah sangat hal orang dan sekeliling... hehe... sampaikan aku terlepas la tarikh yang best dan takkan datang lagi...

Aku cakap tentang tarikh ape? Owh semestinya 08-08-08 yang dah leaps tu. Dikenali jugak sebagai 8 Ogos 2008. Tapi okey gak cos pada tarikh tu aku ade post entry gak kan? hahaha...

Bile bace paper 9hb Ogos, barulah perasan yang tarikh tu banyak dibuat tanda peringatan mcm majlis nikah, kahwin, etc. Hoho.. Mungkinkah kerana nombor 8 tu dianggap nombor tuah? Orang cina yang beranggapan begini kan?

Anyway, aku rase tarikh yang lagi best adalah beberapa hari selepas birthday aku tahun nih... iaitu pada 20 Ogos nanti. Kan ke akan jadi 20-08-2008??? atau, 20082008?? Heh... lagi cantik ape nombor tuh...

Actually, aku baru peh test Mate pagi tadi. Yaa, di hari Ahad yang sepatutnya hari berehat telah diadakan test. Test Mate lak tu! Semalam sempat la study ngan Mizi kat McD Sek.18 lagi... Test tadi tu nak kata leh buat, tak tau la nk cakap... aku bukan tak reti, tapi gelabah semacam. Menyampah tol la ngan perangai aku nih! Ape taknya, test pukul 9.30 pagi, aku bgn since 6 am dan dari pukul 6 pagi sampai 8.45 am tu, 2x aku ke tandas sebab sakit perut. Kenape ek aku mcm ni? pelik la....sejak dulu2 lagi...darah gemuruh melampau.

:tareflower:

Tak sabarnye nak tunggu 16hb Ogos! Cuti mid sem akan bermula!!! Nak balik rumah dan celebrate birthday with my family! Nak suh mak masak mi/kuetiow hailam sedap2!! Huhu... beshnyer... Semua ade lak tu... My brother [adik] Nan pon balik cos cuti sekolah kan... so,maktab pon cuti. Yess!

Tapi nak menunggu tarikh best itu, ade banyak halangan yang perlu ditempuhi... Selasa ni Test 1 System Dynamics! Khamis nih kena hantar Lab Report Thermo - Combustion! Waaa....

Cepatlah hari Sabtu... Jumaat tu xleh balik cos ade kelas German plak petang tu dari 3pm till 5pm. Aku xleh monteng cos last week aku dh ponteng! heee....

:dancepanda:
alhamdulIllah...

3 comments:

Cik Choki said...

wahhh syg! xsangka u ingat birthday i. hikhik. mcm kemas je meja study u. x percaya i. heh~

Ryehanna said...

kihkihkih...meja i mmg kemas laa... wakaka... btw, ur birthday tu kan dekat2 ngan i, mesti i ingt...heh~

Cik Choki said...

tipah tertipu!

b'day je dekat2, tp tahun x dekat ye! u lg tua drpd i. hahaha. ryehana si tua. wakaka (jahat gile aku nie) =P