Monday, August 11, 2008

Watching Movies

bismIllah...


Yes, I know I said/typed I was busy. So busy la kononnye kan? hehe..
But I just couldn't resist buying a new DVDs for this month [I am a movie freak!]
So, last night we headed to the nearest 'ehem2' store and bought 2 dvds. Got one dvd for free as the membership card is full... [if u have bought 10 dvds from 'them', you can get one free...]

So, what did I choose?

1. Sex And The City The Movie
2. The Street Kings
3. Blonde Ambition
[got it for free]

Ignore the last choice cos I just grabbed what I thought would be funny... Tapi tak best langsung! Tulah, tak sempat lagi usya2 sypnosis... aku tergoda dgn Jessica Simpson...nk wat cmne... huhu

As for the 1st choice, which was Sex and The City dvd, my sister [Nini] and I loved it!!!
Kelakar giler seyh...
Tapi sedih pon ade jugak...
Ape2 pon memang aku terhibur gila tengok cerita nih...
Honestly, aku tak pernah langsung tengok siri Sex and The City nih...
Masa dulu2 kuar kat ntv7 tak tengok pon cos Mak tak bagi...
Yelah kan... tajuk pon ade perkataan Sex. of course ler...
Aku pun bukanlah jenis yang stay up to date with fashion...
nor do I the kind of woman who is obsessed with designer labels
Just biase2 jer... sape xsuke kan? tapi...kena tau limit diri la..
Ape2 pon, aku suka giler tgk citer mcm ni... Layan!



Tapi kali ni aku beli cos byk giler reviews yang kata citer nih best! So, I just couldn't help it...
By the way, dah cukup umur dah... heehee...
Amik yang keruh, buang yang jernih...
Love their friendship!
Love their love!
Ohh... aku suke giler citer ni...
I was so touched when Carrie was jilted by Big on their wedding...
hampir menangis aku dibuatnyer... hampir jer...oke...

Ermm...citer Street Kings tu dah pernah tengok dah kat wayang...tapi aku beli jugak dvd nyer cos aku kan collector...hehe...
lagipon Nini tak tengok lagi...
Cerita tu mesti tonton as Hugh Laurie's in it. [We're big fan of Dr. House!!]
Tapi sekarang citer tu ade kat Mizi cos Mizi nak tengok...
Bior la...duit dia lagipun... :P

Okeylah...sakit tengkuk lak lame2 depan laptop nih...

Daaa...

p/s: btw, do you like the new pandas' emoticons on my shoutbox?? So cute kan? hehe... thanx to Cik Chokilala for finding them...
:fatpanda::fatpanda:

alhamdulIllah...

2 comments:

Mr PenyuBiru said...

hmm..aku suke layan movie yg rata² review dari orang yg tengok kate best. nampaknye citer sex n the city tu best ek. kena download la nie.

Ryehanna said...

Yup..memang best!
lawak giler...tapi xtaula sesuai untuk org lelaki ke x? sbb...reviews yg kata citer ni best semuanya dr org pompuan kan? heheh...