Thursday, September 18, 2008

Aku yang ke'BUSY'an

bismIllah...


Aku kesibukan... Maaflah tak dapat nak menjenguk rumah-rumah lain... Aku kena siapkan macam-macam benda...

Padan muka aku... buat last minute lagi... huhu...

So, oleh kerana aku akan hilang dalam radar [dalam erti lain: MAYBE aku tak update, komen2 blog org, kutip tag mahupon terima award atau hadiah etc] dalam sementara waktu, ni aku upload gmbo kot2 kome rindu kat teman...

ekekeke...

@upin02Lokasi: McD Sek. 18
Mood: Tension study...
Updated** Yer, aku xpakai contact lens dalam gambar ni...
Xnampak ke muka ngantuk tu... mane leh pakai lens...
heheh... [cun gak ek mata ori aku?]
:bofu_36:

p/s: Korang pernah tak bace blog yang buatkan korang rase insaf dan sedar secara tiba-tiba? I did... and I must say, it is a true wake up call eventho the blogger himself didn't intend it that way... ini bukan blog kaunselor, motivator etc. Blog yang aku maksudkan sangat biasa.

p/p/s: And that is why I must stay offline for awhile... kang xjadi keje...


alhamdulIllah...


13 comments:

Azraie and The Blog-blog Factory said...

dont stay out too long, ana. We'll miss u....

But do take ur time doing whats best for u k! take ur priority.

hehehe, cute!

yonna bebot =) said...

mate ko cantek la dear.

take care anyway ok :)

Riezal said...

youve been tagged.. on my blog.check it out

ezany said...

baguih la gitu.. setadi rerajin..

cybernetics mind said...

jgn hibernate lama2 taw....kang sapa nk cuci sawang kt sini :P

neway...selamat study :)

WaNa (BoRN To MaKe u HaPPy) said...

MaRi LaH KiTe BeRBIZIaN SecaRe BrJeMaaH !

HaHaK !

Rashid said...

salam ryehanna...........

memang rindupun.. rindu akan celoteh & kata-kata.

Apapun saya ucapkan selamat belajar & siapkan apa-apa kerja tu. Biar beres dulu keje tu kemudian online balik.

TApi ingat, Keja-keja juga, jangan lupa jaga kesihatan tau.

Cik Choki said...

cun la plak ko nie. tetibe nafsu les aku membuak-buak [ohh sila abaikan ayat ni]. wakakaka

aku harus akui, mata ko agak cantik. ko leh la masuk yg brands dulu tu. kira mcm aku tarik balik la kutukan aku sblm ni. hehe

Ryehanna said...

Aku tak plan pon nak membalas komen2 di atas...tapi sebab dah bace komen Cik Choki, maka kena balas la... hahaha... [tersembur aku bace ko nyer ayat lucah tu, Chokilala!]

Ryehana to Azraie: Believe me, it won't be that long... haha... u know i can't live without the internet!

Ryehana to Yonna Bebot: ohh... thanx!! alhamdulillah...

Ryehana to Riezal: Nanti ade masa saye buat yer..

Ryehana to Ezany: hehe... wish me luck...

Ryehana to Cybernetics Mind: Laaa...kan ade CM, leh la upah tolong cuci sawang... ekeke..

thanx! wish me luck cos only God knows how very unfocused i am...


Ryehana to Wana: Marilah mari...kita membizikan diri... hehe.. [busy2 pon sempat lagi balas2 komen!]

Ryehana to Cikgu Rashid: Rindu ke? hihihi... well, maybe akan online selalu juga...cuma xdelah sekerap sebelum2 ni... yang pasti, mungkin blog tak berupdate... btw, thanx!exams dah dekat. doakan ye..

Ryehana to Cik Choki: Ayat "tetibe nafsu les aku membuak-buak ni memang tak leh blah... hampeh tol dak ni... ko wat lawak lucah lagi...

anyway, aku rase cam nyesal la plak tak join pertandingan mata tu... ekeke..gambo yang aku upload ni aku xpakai lens. so, cantik jugak ek? hihi... alhamdulillah...

:P

ChaiReeL AziZee said...

woit...lapau...jom makan...keh keh keh...

Ryehanna said...

Cehh lek plak ko bg komen tak berkaitan...haha

dayah@yasha said...

wahhh~
kembang sudeh~
lawo2..
tapi lawo lagi mata kuceng ku~

#ayt tak puas ati#

ekeekekke~

Ryehanna said...

Cehh!! jeles!!
:P