Tuesday, September 2, 2008

Ape yang mereka cari??

bismIllah...


waa..tajuk entry macam hape jer lagi...

:pandaGeli_31::pandaGeli_31::pandaGeli_31:

ala, sebenornye aku nak tunjuk keyword activity blog aku nih... atau dalam makna kata lain, ape yang orang googled/yahooed [dan yang sewaktu dengannya] untuk tetiba landing ke blog panda comey aku nih...hehe
:pandaGeli_19:

so, mari tengok keyword analysis bulan lepas yang sempat aku usya dan save.

Keyword analysis bulan Ogos lepas... sesetengahnya... cos bukan since 1hb Ogos...


Haa... kome nampak ape aku nampak? [baca: kome = korang = uols]
kalo xnampak, klik gambar di atas untuk imej yang lebih besar.

haa...dh nampak dah??
cube tengok entry lucah yang orang enter dan landing kat blog aku...
Hanya sekodeng forever?? sekodeng?? sekodeng budak sekolah??
and.... CHOKILALA??? [ape ko menyebok ni hah...] :pandacloud_03:

Cess! Cess! dan Cess lagi!!


Lebih detail sikit... [click the image for larger size]


mmmm...baru kejap ni aku usya lagi recent keyword activity...
dan gambar di bawah ini hasilnya...


awal bulan september punyer kerja... [click image for larger size]

baru sikit jer cos baru 2hb September kot...
ehh? ade org google 'theme handphone tarepanda' ek..:pandacloud_07:

***FYI, if you want to downloads themes, ringtones, screensavers, wallpapers and softwares for your mobile phone, you might want to check this page out >>>MOBILE9<<< [and this >>>ZEDGE<<<] It's free!!!

ermm... okeylah... saje nk wat entry tentang keyword blog nih... melalut sampai tentang henpon plak...
dah...aku nak tido jap...
komen jangan tak komen... ekekeke...

:pandaGeli_01:

Chow...
Salam.

alhamdulIllah..

6 comments:

Azraie and The Blog-blog Factory said...

ahahhaha, Ana, i know spe yg search kejuruteraan elektronik uitm penang tu! :p

13may said...

hehhehehhe

SELAMAT BERPUASA
Semoga Ramadhan kali ini akan membawa seribu berkat...

Cik Choki said...

*hins hins hins hins*

bunyi hidung aku kembang kempis.. kahkahkah!

mengapakah keyword chokilala pun ada? nampak sgt aku pemes weyh! menyelit kat blog org. haha

ko ni pengskodeng tegar ke, keje part-time ko ke. aku mcm da musykil dan ragu2 dgn ko ni. patut la ko pakai mata. rupanya ni aktiviti ko!

pastu sape la plak search nor raihana mohd rashid. ke ko picit sendiri? ceit!

yg pastinya search keyword blog ko pelik2 ye. huhu. nak panggil ko AKAK MATA SKODENG plak la. hahaha

Mr PenyuBiru said...

Salam Ramadhan Maaf Zahir Batin.

aku musykil camne pencari SMS's fiance leh ke blog ko ni.hehe

Ryehanna said...

Ryehana to Azraie and the blog2 factory: Hey, was it you???

Ryehana to Encik 13may: Walaupon komen ini tiada kaitan dengan entry ini, tapi terima kasih saya ucapkan kerana sudi lagi menjenguk dan mengomen. heehee...so, to Encik 13 may;
"SELAMAT BERPUASA
Semoga Ramadhan kali ini akan membawa seribu berkat...
" <-- copy paste...hahaha

Ryehana to Cik Choki: Hah..udah2 la terkembang nyer tu..masuk lalat hidung tu kang..eleh,feymes le beno! mulala riak dan bongkak tu! heh.
aku pon pd mulanya heran gak camner org yang search 'sekodeng' tetiba sesat ke blog aku, tp bila tgk landing page diorg, aku terus tergelak sakan. semuanya cos aku ade wat entry ttg sekodeng blog aku dulu...
apara...ingt aku lucah cam ko ke? kehkehkeh...jgn mara aaa...

Ryehana to Mr.Penyubiru: Salam Ramadhan dan Maaf Zahir & Batin to u too!
hahaha...teman pon xtau laaa...
=P

yOnnA said...

wahaha..
glamer cik choki dalam ni eh :p
i pun rase nk check la keyword. huhu..

kadang2 org cari ntah2 ape2 kan..


btw,
theme kat zedge mmg superb! huhu..
wallpaper pun best!