Wednesday, September 17, 2008

Award

bismIllah...

Thanx to Puan Azza - Sedetik Hati for this award...



Daku jarang nak post tentang award cos selalunya lupe tentang msg2 kat tagboard/shoutbox aku tu... sori ar ek...

Terima kasih sekali lagi untuk anugerah ini... di kesempatan ini saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih untuk teman-teman fellow bloggers yang selalu memberi komen-komen sekaligus menaikkan mood untuk berblog... ekeke... poyo jek ayat

Maka, di sini saya mahu menganugerahkan pula award ini kepada:

Azraie [kerana saya memang mengenali dan berkawan dengan beliau melalui internet ini]

Chokilala [sama juga... kenal dari blogosphere... and i am truly glad i can call u my friend...xpela.. aku tau hang xkan gantung award ni tapi aku nak bagi gak... ]

Sekian, terima kasih.

UPDATED: I just found out that Kreuger gave me this award too. So, thanx Kreuger a.k.a Mr Azman!
@upin02

alhamdulIllah...

3 comments:

Azraie and The Blog-blog Factory said...

Eyh~! kumendapat award darimu,Ana... hehehe thanks, i'll cherish it!

13may said...

cantik mata kamu ;)

fishtales said...

mcm kenal..

erm biarlah..

malas nak pik..
hehe :-)