Thursday, September 25, 2008

Raya oh raya!

bismIllah...

Petang tadi, aku sempat ke Kompleks PKNS Shah Alam untuk usya-usya barang nak beli bawak balik kampung. Ramai betul orang... Mentang-mentangla baru masuk gaji ek [untuk orang keje gomen]... Aku pergi ngan Nini and Mizi. Beli telekung untuk Opah. Nini beli baju kurung 2 pasang... then, beli kueh raya sikit... Aku? Aku beli kerongsang jer.. and Mizi belikan juga kerongsang nak bagi mak... Hujung sem duit dah kering. huhu...

Plan kitorang yang kononnya nak balik subuh Jumaat dah berubah since Mizi kata dia maybe ngantuk pagi-pagi... So, kitorang akan balik pada petang Khamis hari ni...pas aku abis kelas Thermodynamics II. Berbuka puasa maybe singgah kat mana-mana kedai makan on the way to Perak. Yes, tak sabar nak balik umah! Doakan perjalanan kami selamat.

Actually, entry kali ni nak tempek kad raya untuk korang semua yang rajin singgah kat blog ni. Sorila kalau lately kewujudanku di blog kalian agak berkurangan. Nak exams wehh...
Risau ni banyak lagi tak cover... <--- blajo maleh gak

So, terimalah kad raya dariku:


Contact lens paling latest: Honey by Freshlook. :P


Simple je kad nih... tak reti la aku nak ngedit bagi lelawo... asal ade cukup ar ek. Lagipon jaki betul aku nengok orang len dok menempek gambo cenggini. So, aku pon nak wat gak. Heheh...

Don't worry, ini bukanlah tag ke hape ke... tak payah kena tampal2 kat blog korang semua... [ape kes letak pelaris aku kat blog korg...heh!]

:minimo_16:

Okey... that is all... den nak menjenguk blog-blog orang lain jap...
Salam aidil fitri semua... bye...

p/s: sorryla kalo ade tag dan award tak berkutip. Jangan mara ek...

Oh Berueh, here I come!!

alhamdulIllah...

10 comments:

ChaiReeL AziZee said...

hoh..kad raya...meh bg kat aku..hntr kat fakulti aku sebelum balik ok?..hahahhaha.....

selamat hari raya..maaf kalu ada kata2 wat ko sakit hati..keh keh keh...

aku nk kuih tart nenas...buat utk aku wehhh...hahahah

Mr PenyuBiru said...

balik petang khamis nie?? bukan petang hari nie ke??

dikesempatan ini, aku pun nak ucapkan Slmt Hr Ry Mf Zhr & Btn kalu ade salah & silap semasa menulis komen diblog mu. Semoga ceria di Aidilfitri disamping famili tercinta.
Pesan kat Mizi, hati² memandu. bawak pelan² pun takpe.pesan kat dia lagi,seme yg menumpang kete dia tu belum kawin lagi.hik3..

OK. Hepi Raya! peace.

Riezal said...

Lawa kad raya.. neway selamat hari raya.. drive safely ..

dayah@yasha said...

camat ali laya nyah~
jage diwi leklok~
raya.. raya gak.. jgn nak melantak jew!
ngehehhee~

cemoga camat smpai n camat tak kembali~ ngaaaaaa!! salah2..
camat kembali dgn jaya nya~

maap kalu ade terkasor bahsa ya! lagi2 kamoo adalah pangkat kakak adeyh~ maap KAK RYEHANNA!! =p

izuan said...

Selamat Hari Raya. Maaf Zahir & Batin. Have fun in Beruas!

Rashid said...

salam ryehana,

Indah Ramadhan kerana keinsafan, Indah Syawal kerana kemaafan,
Salam Aidil Fitri, Maaf Zahir dan Batin…– rashid

Azraie and The Blog-blog Factory said...

Im departing on the way now, take care :) Selamat Hari Raya, weee~

13may said...

Selamat hari raya!

ezany said...

raya jgn sampei lupe stadi plak.. ekeke..

Tyra said...

selamat hari raya.. :D