Thursday, September 11, 2008

Tag from Chepsmore

bismIllah...


I am so in a mood to do this 'tag' thing... Obviously this could take my mind away from thinking lots of personal problems...

By the way, aku hanya berminat buat tag sebegini [dan yang tak penah aku wat lg]. Bab menampal2 gambar or yang pelik2 aku malas nak wat. hehe...

So here goes...

Q1. Nama-nama timangan?
- Walaupun aku tidak lagi ditimang, tapi ini aku assume 'nickname' la kan... Well, that would be 'Ana' dan 'Rye'.

Q2. Aku seorang yang...
- Pendiam [kecuali dengan orang yang sangat rapat dengan aku], pemalu [really!], suka membaca, suka suasana diam, agak rumit dan seorang yang suka bersendirian.

Q3. Pets?
- Currently, there isn't any pet kat umah di kampung. But I would like to have a cute, fluffy cat as a pet when I have my own house. Heehee...

Q4. Insan Teristimewa
- Insan-insan yang pernah membuat aku ketawa adalah sangat istimewa. I mean, a real good laugh...

Q5. Lagu kesukaan?
- Uish, banyak gila... sila rujuk entry ini.

Q6. Makanan kegemaran?
- Ni pon banyak jugak... yang utama, halal la kan... aku suka sambal tumis udang@ikan bilis, ayam dimasak ape2 cara, spaghetti, ape2 kek yang sedap, roti, and of course, telur goreng! hehe...

Q7. Warna kegemaran?
- Purple, blue, black, white and pink. In that order.

Q8. Sikap yang membuatkan aku stress:
- LATE. Aku sangat tidak suka menunggu! And I hate to be late!
- Backstabber!
- Sikap sesetengah org yg tidak menjaga kebersihan tempat tinggal
- Suara yang kuat dan mulut yang tidak berhenti bercakap. Stress wo... aku jenis suka diam. So, kalau ade orang tengah sembang2, mesti aku xleh fokus study. And kalo aku tido, mesti aku terjaga kalo dengar suara orang bersembang...

Q9. 3 benda yang mesti ada dalam beg aku;
- Wallet
- Kunci
- Lipstick [bukan lipstick pon... lebih tepat lagi, MoodMagic dari Nutrimetics! hehe...]
Ermmm...henpon xpayah. aku xletak henpon dlm beg. aku letak henpon dalam poket!

Q10. Kali terakhir aku menangis...
- Subuh tadi... Puncanya dirahsiakan. [kang orang kata aku ni emo lak...maleh arr]

Last sekali, siapakah insan-insan tersayang yang mahu daku tag ya...
Hoho... ini dia...
- Abang Popeye
- Azraie
- Hang Lekir
- Akak Musyuk
- Farah
- Yasha@Dayah

hihihi...
sila buat yer...
cayang korunk...

Di sini aku lampirkan kegiatan aku di masa boring... Aku tau korang xleh muntah... kang batal posa... sebab tu aku tayang gambo fotogedik nih... Muahahaha!

:pandaGeli_31::pandaGeli_31::pandaGeli_31:


Hak hak hak...


alhamdulIllah...

14 comments:

chepsmore said...

pic yg row bawa skali tu,
cm ade gmbo munge..
akak panda ni da memunye ke?
:)

Azraie and The Blog-blog Factory said...

nampaknye ye la, chepsmore... hurm... dia dah brpunya...

HanG LeKiR said...

KLU DAH KENE TAG, NAK KENE WAT GAPO MANJE?

Mr PenyuBiru said...

seb baik aku tak kena tag.hehe..

Ryehanna said...

Ryehana to Chepsmore: Kalo dapat munge jer,kena berpunya ke? kalo ade admirer cmne? ekeke...walau bagaimanapon, status aku ni...aku sendiri xtau... It's Complicated! [single la tu...until further notice.] ekeke...

Ryehana to Azraie: eh...pandai2 lak dier...

Ryehana to Hang Lekir: Kalo dah kena tag, sila kopi pes perkara2/soalan2 di atas dan jawab dengan jawapan anda sendiri. tidak dibenarkan meniru.kang kena rotan!

Ryehana to Mr.Penyubiru: Takpe..takpe..save untuk next time!

Cik Choki said...

lalink! sape bagi u bunga? u curang dgn i ye! u jgn main gila..

ezany said...

camtu ke kegiatan kamu ketika boring.. muahaha..

Tyra said...

sy rasa berphotogedik hanya utk org yg photogenic... haruslah rasa jelik bila tak photogenic berphotogedik....

beruntunglah boleh berphotogedik sbb muka awk photogenic. :D

alallaa~

razifembi said...

bagi tau la awat deq panda teriak pagi2 .... kikikiki

yonna bebot =) said...

aik?
bunga?
kenapalah di situ?
siapa kasi ni?
hahha..

ko cantek la =)

ad3ck said...

jom buat tag ramai! ;p.

Ryehanna said...

Ryehana to Cik Choki: My bestfriend a.k.a Mr Ex-Boyfriend yang bagi! ekeke...ko jgn jeles. :P

Ryehana to Ezany: Ya,itulah kegiatanku di kala boring! huahuahua... berlambok gambo syok sendiri kat dalam henpon nih...:P

Ryehana to Tyra: Hahaha... thanx la Tyra walaupon realitinya xdela fotogenik mane pon cos my face ni tak simetri...tapi oleh kerana nak bergambo jugak,kenala guna kepakaran menyorokkan angle2 tak comey...haha...

Ryehana to Razifembi: Hoh? Panda teriak pagi2?? [smbl garu2 kepala]

Ryehana to Yonna Bebot: ehehe..jawapan seperti di atas...:P
cantek ke?? Muahahaha... alhamdulIllah...ade jugak yg rase aku ni cantek...kehkehkeh

Ryehana to Ad3k: JOMMM!!
lalala...

mecha^ said...

sebbaik dah bukak pose..kalau x batal pose aku..hahahaha

dayah@yasha said...

ayarkk~
fotogedix yg sgt gedix nie~
hagaggaga~

tag tuh anti ku bayow!
x dop mud!