Monday, September 1, 2008

Uitm mobile phone theme

bismIllah...

hari itu, masa aku tengah bosan tak tau nak buat ape,
aku mulala mengada-ngada buat theme untuk handphone aku...
kebetulan ade gambo uitm...so, aku create la theme...
poyo giler wat theme uitm...ekeke...
ermmm... what do u think?
:pandaGeli_19::pandaGeli_19::pandaGeli_19:

kalau rase macam nak download, klik je la... hehe
btw, mase aku buat theme ni, ianya compatible utk handphone yang berskrin besar mcm henponku itu... [W910i]

OwnSkin Preview
Download To Mobile Phone: Uitm1pinkie



hahaha..
khas untuk budak2 uitm... oh, dan utk bdk mechanical...
ciptaan biase2 je dariku...
aku xdela kreatif sgt...
:P


study maleh! wat bnda alah ni rajin plak!

:pandaGeli_31::pandaGeli_31::pandaGeli_31:

actually, ade lagi theme yang aku wat...tp dah save dlm komp jer..
sbbnya, wat theme muka aku laa... eheheh...

btw, ade cadangan suruh aku upload theme ni kat http://mobile9.com
tapi malasla...xreti la aku...
heheh...

alhamdulIllah...

6 comments:

chepsmore said...

yeay!~
1st..1st..
org kg neh..
hehe..
firstly,camat bepoce utk kamu:)~
2ndly,nice theme..
kalo hp aku sony,
memg sure ak amik
theme uitm tu..
menmbahkan semangt
cinta akan uitm u..
hehe..
da kate,uitm dihatiku..
msti la semgat j kn?
kn?

Azraie and The Blog-blog Factory said...

dah tgk dah~! hehehehe pretty! cmne nk buat?

Cik Choki said...

amboi u.. galak nampak pakai panda i. hehe. amboi, buat tu rajin ye!

HanG LeKiR said...

no komen.lame xsinggah blog i dah?busy keje ngan se wat theme ekk?bape gali se bagi?

HanG LeKiR said...

**gaji

Ryehanna said...

Ryehana to Chepsmore:eh org kampong ek?hmm..yeke nice theme? theme ni dibuat tanpe ketelitian sewajarnya.heheh...thanx anyway!xper,nnt try wat theme untuk henpon nokia lak.:P

Ryehana to Azraie and the blog2 factory: dah tengok eh? hehe...

Ryehana to Cok Choki:mesti la galak! baru tau ke?? muahaha! anyway, u jeles i abiskan masa buat theme dari join parti liar kat blog u tu!! kan? kan? :P

Ryehana to Hang Lekir: I skrg xde internet la comot...sbb tu krg singgah...ala,wat theme ni sesaje jer...sukati ar...heheh..