Friday, October 31, 2008

Birthday shoutout to Cybernetics Mind!

bismIllah...

Kad birthday untuk birthday boy orang tua man...



Aku memang kesibukan tapi mane leh terlepas dari wish Happy Birthday untuk Bro Cybernetics Mind yang sangat2 prihatin.

He sent me a birthday gift last August and before that, he sent one to Kreuger. But unfortunately, I am too busy at the moment even to go to the post office. [taknah pegi pejabat pos kat Shah Alam ni pon!] And tak tahu nak bagi hadiah ape... :P

So, wish kat sini jelah. Present maybe a bit late. eheheheh

Selamat Ulangtahun Kelahiran yang ke-36!
Dah tua dah CM nih... ekeke...

Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki...
Semoga sentiasa sabar dan happy menempuhi hari-hari mendatang...






alhamdulIllah...

7 comments:

Mr. Azman @ Kreuger said...

Hik hik hik...
dah tue dah upenye abang kite ni kan?
Ingat still macam dalam 16thn jer..
muahahah *podah~

Kreuger®

yonna bebot =) said...

happy birthday to him :)
err 36?
hee life's begin at 40 :p

13may said...

besday saya 13may tau :D

cybernetics mind said...

halamakkkk....marah plak sis aku sorang ni...bukan CM tk mao dtg sinik, cam biasa laa bz ngan kejer pehtu plak smpai ari ni tenet cam haremmm jer, streamyx laa konon padahal siputmix....WT* betulll [tkleh sebut penoh kang kena delete komen ni...yaaa ampunnnn]

terharu laaa pulak...siap wat entri khas utk CM....Kreuger pon ada gak buat "majlis" utk CM kt blog dia....xceli spechless ni...kalau laa soruh bagi ucapan sekarang ni...kompemmmmmm sebakkk...wakakaka

so...how's exam??? CM harap sumer okay right on track lagi kowt.....hehehehehe, tingat lagi kata2 pujangga zaman2 dulu Study bior rilekk...result bior gempaqqq....poyoooo jer kan...kalau dibuat research pon, awal2 lagi hipotesis nya dah null...hehehehe

thanks again for the wishes....dan yg paling utama ingatan tu :)

cybernetics mind said...

tambah skit boleyyy...???
CM setuju 100% ngan yonna bebot, life masih belum bermula...wakakakka
*dasar tk sedar dirikkk...hehehe

Zul said...

happy birthdayy.. semoga dimurahkan rezeki..

Ryehanna said...

Ryehana to Mr Azman@Kreuger: Haha..mmg dia dh tua kan? tapi xpe, young at heart. ekeke...

Ryehana to Yonna Bebot: Life starts at 40? Hmm...For men maybe...

Ryehana to 13may: Yer saya tau, encik 13may!

Ryehana to Cybernetics Mind: bukan marah per, cos org dah war scheduled post tepat 12.01 am utk CM...tu yg tak best kalo CM tak jenguk. heheh..
exams mcm sebelum2 ni jugala..stress..anyway,selamat berumur 36 tahun yer. :P

Ryehana to Zul: Heheh