Sunday, October 12, 2008

The clock is ticking...

bismIllah...


dah baik demam. alhamdulillah sekejap jer. thanx la kepada those yang drop comments and wishing me well... muahs! sayang y'all... StickingOutTongue

Anyway, tujuan entry kali ini adalah untuk mencatatkan jadual peperiksaan akhirku semester ini:

28 OKTOBER – BGM501 [German III]

31 OKTOBER – KJP556 [ Manuf. Processes]

4 NOVEMBER – MAT405 [ Fourier Series & Laplace Transform]

6 NOVEMBER – KJM491 [ Thermodynamics II]

12 NOVEMBER – KJM497 [ System Dyamics]


And THAT is why aku takleh nak online selalu...

Dahla semester ni markah ujian semuanya hampeh.

Even German pon dapat teruk! Tak pernah2 aku dapat markah under 70% kalau test midterm. Huhuhu…[tula…selalu ponteng lagi!]

Math pon kritikal… [malas buat latihan]

Sementara nak exams, ade berlambak lagi tests menanti. Esok test 2 Manuf, pastu test 3 Maths, sebelum tu oral test german, next week lagi ade lagi mcm2...
WAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kepada kawan-kawanku yang akan menempuhi peperiksaan akhir, selamat maju jaya!!

The clock is tickin'!!

Doakanku juga!! Huhu…

Salam sayang…

Bis nachher…

Tschüss! Mach’s gut!

alhamdulIllah...

7 comments:

chepsmore said...

sy stat 30hb..
hbs 11hb..
sy awal sket dr kamu :)

chokilala said...

aku start 4hb. abes aku xingat plak. tp ko abes awal gile la wei! paper ko xde gap sgt. xsilap aku, aku bln 12 nanti baru abes. huhu

dayah@yasha said...

gud luck.. jawab la dgn tekun..
huhuhuh~

cybernetics mind said...

gud luck....AIM High....& remember Failure is not an option...*winkwink

heheheh....bab nasihat org pndai...bila tang diri sendiri hampehhh gak CM ni...ahaks

cybernetics mind said...

hehehe...tolong celebr8 Bufday CM dgn mnjawb soklan KJP556 [ Manuf. Processes] dgn baik...okeh ;)

ZARA said...

Gambatte gak~

Yuhuu....

Final year lagi pening...aiyoo~

Ryehanna said...

Mekasih2...

Choki, siannyer ko...lambat gile abis final...wakaka...

CM, ana taula besday Cm 31st Oct tu...hehehe...dah tua dah...*lariiiiiiiiiiiiii...........*