Tuesday, October 21, 2008

Final exams yang menjelang tiba...

bismIlah...


Yezzar... final exams start next week! First paper aku 29hb. German plak tu. Cuak nyer...dahla preparation untuk final exams macam hape je semester ni... Risaunyer aku...

Kalau takde fail ape-ape subjek, dah sangat-sangat bersyukur... Dah nak finals tapi still sibuk dengan tests, reports, assignments... matilah aku! padan muka aku... study last minute lagi... Crying

Mak asyik telefon tanya tak balik rumah ke weekend ni cos since balik raya, aku tak balik-balik umah... Tapi, nak balik macam mana kalau weekend-weekend pun ada test? Sabtu ni [25hb] ada test Thermo lagi. And sebelum tu, hari Jumaat ada presentation German [masak la...amenda aku nak cakap, hafal pun belum lagi!! Aku sangat risau dengan subjek bahasa German semester ni. Ini level 3. Lepas ni, takde amik subjek bahasa ketiga dah. Sebelum-sebelum ni aku leh dapat A untuk German, tapi semester ni aku kurang yakin... huhu...


Kelas German aku 2 minggu lepas...
tengah stress nak oral tests and nak kena present...

abaikan makhluk berkepala merah di sebelahku... StickingOutTongue


Ermm... selain dari nak final exams, aku dan adikku, Nini tengah serabut tentang rumah sewa. Kawan Nini ade bagitau yang rumah diorang ade kekosongan... Tapi yang membuatkan tak best adalah rumahnye di tingkat 4! And of course le takde lif. Aku sangat bercinta rasenya nak duduk rumah tu cos rumah kami sekarang di tingkat 1 jer... Masalahnye pulak, budak-budak umah ni semuanya nak keluar. Nak dok kolej la ape la... Tension tol... Hmmm... malasnye nak serabut-serabut otak dan kekeringan kredit bertanyakan perihal rumah sewa nih... VeryAngry

Okeylah... mau ketiduran kerana mata sudah mengantuk...

Eh lupa plak... ade lagi satu gambo nak ditampal...



Me and my private tutor/bestfriend
Photo taken by Nini.

Okey... Daaa...


alhamdulIllah...

9 comments:

Mr PenyuBiru said...

Good Luck!

ps : private tutor ke private boyfriend.hehe..

dayah@yasha said...

ngahhahha! sokong penyu!
adeyh.. tuh la study last minit lagik.. ish2.. gud luck!! jawab leklok.. skang memg pesta exam! hohohohh..

Ryehanna said...

Ryehana to Mr Penyubiru: Thank you!!
p/s:private TUTOR laaaa...

Ryehana to Dayah@Yasha: Cess...
aku memang jenis gini. kurang rajin kan. pastu gelabah plak. dah study,selalu blank. huhu... thanx..

Azzam Supardi said...

err...gud lak! ehek!

cyberizman said...

Student life...
- makan
- tido
- ponteng kuliah
- enjoy
- kepit ngan boyz
- mintak duit ngan papa
- copy assignment
- study last minute
- study group (tukang dengar)
- jumpa lects last minit utk tips

Good Luck hehe....

K i a H R o N g G e n G said...

Good Luck for final exam ya!!

yonna bebot =) said...

babe!!
gud luck for ur final exam ok :)

uShop said...

good luck la ngan germen tu. pas ni leh jadi translator kalo g berlin xD

Ryehanna said...

Ryehana to Azzam Supardi: Thanx!

Ryehana to Cyberizman: Standard lah...

Ryehana to Kiah Ronggeng: Hehe..nice nickname. Thanx yer!

Ryehana to Yonna Bebot: Thanx, babe!

Ryehana to Ushop: Hahaha.. giler la kalo sampai nk jadi translator. Grammatik pon tunggang langgang... muahahahaha
thanx tho. :]