Thursday, October 9, 2008

I'm sick...

bismIllah...






Maybe it's the hot wheather...
Maybe it's the stressed mind...
Maybe it's the last-minute study...
Maybe it's the 'over-eating'...
Over-indulging of iced drinks..
Maybe it's a countless problems...

Maybe it's to remind me of Him...

Thank you, Allah...



alhamdulIllah...

10 comments:

dotblogspotdotkom said...

panda dan bapa angkat nye...huhuhuhuh

cybernetics mind said...

* jgn lupa mkn obatttt.....

* trimalah ia sbg 1 ujian kecik dariNYA....

* smoga sakit tu dpt mnyucikn sbhgian dosa2 kita.....

* smoga kita lebih mghargai erti kata SIHAT....


"Get Well Soon"

ezany said...

isk.. sakit ape plak kamu nih..
exam dah dekat nih..

semoga kamu sehat dengan pantas..

ChaiReeL AziZee said...

waaaaaaaaaaaaaaa...ape sakit2 nie...ish...semoga cepat sembuh...jgn main panas...jgn lpe mkn ubat..

cepat2 sembuh...leh kita bercanda kat fakulti ko...hahahah

Riezal said...

sian.. overdose raya aku rasa ko ni.. xpe2 hang in there.. u ken du wit.. jgn lupa makan ubat..

Rashid said...

salam ryehanna,
saya doakan moga ryehanna cepat sembuh.. rajin-rajin makan ubat ya.

Lang Legar said...

domam pulak cik panda nie..
em moga cepat sembuh ya...

Ryehanna said...

Ryehana to all: Alhamdulillah...dah sihat dah...

thanx for the comments![yg mengutuk pon same]

aku la..baytrill@bedah said...

wei..aku just nak puji..aku suka gila gamba panda tgh kena rawat dgn vet ni..cute gila bab...he..he..memang ko creative..perfect 10 aku kasi ko dalam pemilihan gamba yg tepat..he..he..wei saiz badan ko dah mcm panda tu ke?? mauh.,muah,,,takpe yg penting ko lawa..

Mr PenyuBiru said...

hahaa..sweet aa gambar tu.