Wednesday, October 8, 2008

keywords dan lepas geram

bismIllah...


Since dah lame tak berblog, saje ar usya keyword analysis... [dan saje nak update blog]



-------------------------------------------------------------------------------------------------
perkara lain:-

Semalam aku marah betul dengan seorang rakan...
Ade ke patut lab report yang sepatutnya buat secara group takde menerima ape2 sumbangan pon dari dia. Buatnyer bertiga... walaupon dah lepas, tapi aku sangat2 tak puas hati.

aku yang selalunya editor terakhir untuk tambah bahagian aku [dan ape-ape yang patut], edit sikit2, betulkan ayat dan tukang print sangat terkejut bila dapat tahu yang dia tak buat ape pon! aku tau la time raya semua nak beraya gak tapi at least offer la nak tolong print ke hape ke...

nak bising-bising pun tak guna sebab ade je alasan dia. dah tau kena buat secara group, xkan la tak perasan yang diri itu takde menyumbang ape2...

dahla ni bukan 1st time dia wat cmni. ahh menyampah giler. nasib baik dah xde report lagi dah. ade lagi satu je and yang itu aku buat berdua ngan org len. bukan dgn dia.



alhamdulIllah...

8 comments:

Mr PenyuBiru said...

zaman aku dulu, memang selalu kena cam ko nie. tapi ku buat tak paham jer. bukan aku yg rugi pun,dia lah yg rugi.

ChaiReeL AziZee said...

ala...ko sepak je org camtu..pastu suruh dia jadi kuda..ko duduk atas dia...( baca : pengalaman dulu )...hahahaha

Izuan said...

patutnya jangan letak nama dia masa nak print report tu. padan muka dia.

btw my blog tempat keempat dalam carta keyword analysis? huhuhu...

Ryehanna said...

Ryehana to Mr Penyubiru: Memang la kalu leh nak wat dek je, tapi sakit hati gak cos kita banyak keje lain nak wat selain dr report tu tapi dia senang-lenang tak buat ape...:(


Ryehana to Chaireel Azizee: Walaupon aku bengang gak, tapi aku tak seganas ko! suka2 hati nak sepak anak dara org...muahaha..


Ryehana to Mr Izuan: Heheh kalo smpai xletak nama dia tu, mcm kejam sgt la plak cos kwn sendiri...huhu
ermm..ade org google ur blog and landed on my page la tu...sampai 2x lak tu...sape la gamaknye yer... :P

dayah@yasha said...

elekkk~
aku pown belajar dulu pown camtu gak..
lagi2 time nak wat forum kat skolah time spm!
hagaggaa~ ade ke patot saat2 akhir nak wat sket pape tak sedia maklumat?? cit!!! aku gak kene share sedikit maklumat dgn beliau.. kalo tak habeh markah group!!
hohohohh~

#waktu sekolah#

chokilala said...

hoyeh hoyeh! daku kepemesan!

dBagHaNi said...

itulah dunia universiti,
aku dah kena skali,dan x kan kena lagi..
aku lebh suka,tuka2 org wlupun sama kelas 3/4 kali..hehehe..
lagi afdal....
oleh itu,senantiasa ramah mesra dgn org len...

_ciK ja_ said...

camne nak tgk keyword analysis tu?? ajar cikit... hehehehhe