Friday, October 17, 2008

Muka ku sepertinya? Muka dia sepertiku?

bismIllah...


Di'tag' oleh Cik Choki Manis untuk wat entry benda alah ni... So saje ar nak wat cos tengah rilek-rilek tunggu time nak mandi petang... heheh



Eh apsal Stephen Chow pon ade menyemak???
Apsal takde Lindsay Lohan??
Ahhh tak aci... tak aci... yang kat friendster aku lain pulak celebrity nyer...
Ni aku tak pueh hati nih... [tapi biar betik, ade Audrey Hepburn !! and Sophia Bush yg comel itu beb!!! wakaka!!]

Ahh tukar gambar lak...



Haaa... ini baru best sikit... wakaka...
Hampir sama ngan peratus tertinggi ialah Christina Ricci... memang ade kot. especially bab mata. muahahahah... aku suke gak Christina Ricci. Especially yang dia berlakon dalam The Addam's Family...
Dan kali ni ade gak Lindsay Lohan!!
yeay..


:pandaGeli_19::pandaGeli_19::pandaGeli_19:


alhamdulIllah...

18 comments:

Mr PenyuBiru said...

ko punyer face system neh bleh detect ek. aku punyer tak bleh detect.apsal ek? hehe..

ps : aku gelak tang kuar muka stephen chow.hahaha...

chokilala said...

stephen chow? aku bersimpati dengan ko. kita senasib. aku pierlugi collina tu. hoho

WaNa (BoRN To MaKe u HaPPy) said...

WaNa x PaYaH CHeCK GuNe MyHeRiTaGe

sBb WaNa Dh LaMe Tau MuKe WaNa aDe iRaS² aNGeLiNa JoLiE ...

WaKaKa

uShop said...

em emm..
kesimpulannye ialah,
kalo buat muke serius mcm stephen chow, jadi silala elakkan bermuke serius selalu :P

13may said...

hehhe hehhe

pheewitt!! pheewitt!!

Zul said...

waa... bleh dikatakan sumer artis2 cun.. hehe.. anyway.. ok la tuhh.. haha

Ryehanna said...

Ryehana to Mr Penyubiru: takleh detect cos dikau letak muka penyu!! cehh...
ha...suka ar tu nak gelakkan org! :P

Ryehana to chokilala: Aku pon memang simpati giler ngan ko cos muka Pierlugi Collina tu pose mcm watak makhluk ape tah yg dlm citer LOTR... muahahaha.. at least, stephen chow ade gak manisnye... :D

Ryehana to Wana: Ala...buatla Wana.leh tumpang mengutuk...hak hak...
ade iras angelina jolie ke?? huhu...watla benda alah ni...leh usya...:P

Ryehana to Ushop: Iya...semestinya daku akan sentiasa tersenyum selepas ini... hehehe... btw, buat la jugak yer!

Ryehana to 13 May: Aish... malulah... *sambil tekup muka ngan daun buluh*

Ryehana to Zul: Hahaha... ok la kot... hins...hins...

uShop said...

aritu dh wat dh. paling tinggi p.ramlee..emm kalo rajin nnti buat lagi, pakai byk2 gamba bebeza ,mcm awk buat.haha

Ryehana said...

mcm p ramlee ker???
haha...kena tukar2 gambar baru best... cam kelakar je bila kuar artis yang berlainan jantina dan muka kelakar... [pssst...mcm celeb yg sama muka ngan chokilala punyer pic!]

muahaha

pierluigi chokillina said...

woi.. ko ngumpat aku ye kat sini. patut la aku masuk blog ni rasa panas je. sesi umpatan berleluasa

Ryehanna said...

alamak...terkantoi la pulak!
camne ko leh tau aku ngumpat ko nih?
isy isy isy...
[sambil wat muka ala2 stephen chow dgn rasa sgt tidak bersalah]

ChaiReeL AziZee said...

cess...sistem myheritage tu salah la tu..ada plak muka cam lindsay lohan...sepatutnya cam zohan..hahahaahah...tp muka ko cam stephen chow..??..woo...best la...bole la ko wat kungfu sami yg terbang2 tu..hahahaha..x pun leh jumpa alien...haahahah

dayah@yasha said...

wei gampang! pehal ko nye chantek2?
aku tak nak wat weyh! aku tak sanggup..
hahahha!! buwokk!! bangang nipu sume tuh.. T_T

Ryehana said...

Ryehana to Chaireel Azizee: Wey kuang ajar nak kata mukaku cam Zohan!! ko jeles la tu. aku kung fu kang!!

Ryehana to Dayah@Yasha: Wei mangkuk! sesuka hati je nak maki2 ekkkkk... ko nyer celebrity mesti kuar muka amitabh bachan..xpon muka Rob Schneider! wakaka..weh ko jgn la siyes2 beno...suka2 je la buat benda alah nih!!

dayah@yasha said...

ngahhahaa! aku ngata je.. sat ekkk! jap g aku wat post ni.. aku pown kebosanan! lawak geler weyh!

13may said...

yuuhuuu!!!

mana 'benda' projek kita tuh???
tak nampak pun...

saya nak menjalankan tugas nih..

hehhe hehe

Ryehanna said...

Ryehana to Dayah@Yasha: Hahaha..ko dah wat ek! jap lg aku jenguk...

Ryehana to Encik 13may: Alamak...baru jer remove ads...jap ek...dah letak blk,che bgtau! :D

cybernetics mind said...

ummmmmm....dlm banyak2 celebrities tu, yg paling seiras rasanya stepehen chow kowt....

lariksssssssss kwat2............