Thursday, October 16, 2008

Oh Mamma Mia!!

bismIllah...


:pandaGeli_33::pandaGeli_33::pandaGeli_33:

Aku nak berlagak...
Sila rujuk gambar di bawah...



Dvd Mamma Mia!
[dan juga dvd Another Cinderella Story---Nini pesan suruh beli]


MUAHAHAHAHAHAHAHA!!
PUAS HATI AKU!

:pandaGeli_31::pandaGeli_31::pandaGeli_31:

alhamdulIllah...

15 comments:

Mr PenyuBiru said...

naper aku tak jeles pun. haha

uShop said...

emm..adekah best crite ini?
*kenapelah sy xtau crite ini*

tros carik utk download xD

Ryehanna said...

Ryehana to Mr Penyubiru: Ala...org xsuruh jeles pon!!

Ryehana to Ushop: Cerita ni xdelah best sangat. biase je. tapi sangat minat lagu2 ABBA. so, sangat suka cerita ini! heheh...

en_me said...

salam pagi jumaat akak ryehanna itteww..

dayah@yasha said...

erkk?? cita ape tuh?? mesti tak besh!
eeeeeeee! tgk la cite wwf ke... wwe ke..

ezany said...

kantoi..
beli dvd cetak rompak.. ekeke..

Ryehanna said...

Ryehana to En_me: Salam tengah hari jumaat, en me...:P

Ryehana to Dayah@Yasha: aku layan wrestling time aku baya2 ko...sekarang aku dah matang [ehem2], maka aku melayan filem yang tak mengstresskan minda sahaja. harap maklum.
pesal ayat skema nih??

Ryehana to Ezany: mane de!! aku tidak menyatakan yang ianya cetak rompak!!
Larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Lang Legar said...

aku dah tgk dan sangat berpuas hati dengan movie nie..
sangat2 teruja bila dengar semula lagu2 ABBA yang popular dan ade juga yang macam penah dengar tapi dah lupe hoho...

so I say thank you for the music, the joy it bring

Ryehanna said...

eh dikau minat Abba juga kah?? wah!!
anyway, memang best kan?? kan??
suke gile lagu2 yang dirog nyanyi eventho ikut versi diorg sendiri...
paling best in my opinion adalah masa Colin Firth nyanyi kat atas boat...suke gila!

Lang Legar said...

owh daku meminati mereka kerna sepanjang ingatan ku,ku membesar dengan dendangan lagu ABBA juga..
yup besh sampai aku pn nyanyi2 kecil lam wayang tu haha..
owh lagu yg my last summer tu kan?
aku ske super trouper+slipping thru my finger hoho..

Ryehana said...

oh?? same la kite beb!! membesar ngan lagu Abba juga![serta BeeGees, Carpenters, John denver...ahh lagu oldies la kiranya]

aku suka semua lagu... Slipping thru my fingers tu 1st time aku dgr cos aku nyer koleksi lagu Abba kebanyakan dari album Gold diorg. lagu tu xde dlm Gold album[honey2 pon xde gak tp slalu kuar kat radio so tahu la jugak]

kesimpulan, lagu ABBA semua best2...
tak sabar nak bawak balik umah n tgk citer Mamma Mia ngan mak and kakak. mesti best gile and gelak guling2 time Pierce Brosnan nyanyi lagu S.O.S

:D

berrykisses said...

salam ziarah . (:

ehhh , another cinderella story da kuar ke ?
ee , nak g beli gaklaa . :D

btw, mama mia tu best ke ?

n a d i r a said...

hah!!...jgn beli cetak rompak...;p..belilah yg original...


tp.....ade aku kesah??

hahahahaha....


opss....bocor rahsia...


>.<

Lang Legar said...

haha the good old days, hearing oldies song yang happy aje melodinye..
aku xde r beli pun koleksi album ABBA, hanya ingat2 dari memori dedolu..
rase ayah ku de beli kot sekali album ABBA nie..
haha mmg edisi gelak sakan la tgk muvie nie..

Ryehanna said...

Ryehana to Berrykisses: salam. yup. another cinderella story dah kuar...tp xdelah best sgt. heroin xberapa cun...ekeke...tp mamma mia memang best! fun and hilarious!

Ryehana to Nadira: Hey!!! Syyyyyyyy!!! [sambil wat2 xpaham ape yang 'bocor rahsia' tu]

Ryehana to Lang Legar: Laaa...xnah beli album diorg yer. I think Abba Gold is the first cd i bought back in 1999!! hehe..cos my mom punye kaset collection dah xnampak cebisan... :P