Wednesday, October 22, 2008

Songs that make me happy! [even for a while..]

bismIllah...


Aku tengah gila mendownload lagu-lagu soundtracks citer Mamma Mia! eventho aku sepatutnya tak online... kalo online sure aku tak study....

Fyi, aku memang suka gile lagu-lagu soundtracks citer yang aku suka... hehe... Anyway, aku dah mendownload lagu Honey Honey nyanyian Amanda Seyfried. Suara dia tak sedap sangat cos macam ade sengau sikit tapi dah lame-lame dengar cam sedap la plak... hehe... Other than that, aku juga dah download lagu Gimme! Gimme! Gimme![a man after midnight], Voulez Vous, Dancing Queen, Super Trouper dan S.O.S... aku memang dh ade lagu-lagu ni yang nyanyian ABBA, tapi kali ni nyanyian Meryl Streep dan Pierce Brosnan! Actually, lagu-lagu dari album soundtrack ni lagi sedap laa dari nyanyian dalam movie tu. At least I didn't laugh listening to Mr. Brosnan's voice! [beza ckit ngan dalam movie]

Dan aku jugak dah download lagu Slipping Through My Fingers yang best gila tu. aku akui yang aku tak pernah dengar lagu tu sebelum ni... dan masa tengok movie tu aku terus suka lagu ni... Music dia best dan lirik dia touching... ahh aku ni memang begini...

Well... these songs really cheer me up!
Hoyeah!!

And at least, I can laugh doing crazy moves while performing the songs to Nini [much to her annoyance... haha] Hmm... God knows I could do a little craziness and laughter...

Ahhh.... *breathe deeply*
Yes. Refreshed.

Ohh... I feel like doing a bungee jumping...

OR....

Another roller coaster ride maybe??


Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!

:pandaGeli_08::pandaGeli_08::pandaGeli_08:

Geramnyer daku kalah dalam cabaran 'jangan jerit masa naik corkscrew ride'!!
Cess!!




p/s: To you-know-who, thanx for ur effort to cheer me up! really appreciate it!
...eventho penat gila cos rush pagi2 and kena balik petang...


alhamdulIllah...

5 comments:

en_me said...

wah, me tak berani naik corkscrewww itteww..

chokilala yang comel said...

aku da 2x naik corkscrew. 1st time tutup mata n jerit, 2nd time tutup mata je. next time nak bukak mata. abg aku cabar. hehe

to you know who? aku le tu. kuikui

Noor Ashraaf said...

guten tag,

blog anda best, tapi sementara nak loading website ni, banyak btul panda2 menari masa scroll kebawah...pening wo...

tunggu lame sket, eh background putih rupenye..

Anonymous said...

Just drop by to say.. salam.

Always drop by to read you mumbling (heh). Envy that you always had ideas and mood at the same time to write.

Me? Always had idea but no mood or the other way around.

Anyway.. hope you don't mind me stopping by..

(^_^)

Ryehanna said...

Ryehana to en_me: Ala jangan takut... at least corkscrew kat Genting tu xdelah menakutkan sangat pon. tapi daku memang tak berani naik Flying Coaster. Sape yang ade cita2 nak jadi Superman, dipersilakanlah... hehe

Ryehana to Chokilala yang PERASAN comel: Aku pon nak naik untuk kali kedua tapi tak larat nak beratur.ramai bebeno org...huhu. Tapi aku naik Tunnel Ride 2x. hehe. Wei ape kejadah naik tu tapi tutup mata? Tak ngeri la beb! aku xmo jarit dan memang tak jerit pon mulanya, tapi bila dah nak smpai yg corner tunggang-terbalik tu, memang xleh tahan la. Cried like a banshee!! huhuh

Ryehana to Noor Ashraf: Guten Tag, Herr Noor Ashraf! Bawak bersabo kalo nak loading page ni. memang berlambak panda,tapi at least ianya xbergerak kan?[kalo animated,mau pening kepala dan rimas dibuatnye!]

Ryehana to Anonymous: Salam. Nope. I dont mind you dropping by as long as you comment! HAHA... Ermm... writing is my way to release my stressed mind.i also write to jot down events and memories so that i can reminisce them in the future...[sentimental girl].plus, i enjoy writing! ^_^