Wednesday, November 26, 2008

Aku rindu nak online!!

bismIllah...


Yaa...akhirnya aku online juga walaupun sebenarnye aku guna laptop orang.heheh..
Guess where on earth am I??

I am on board KD Perantau!!

err...usah ditanya macam mane aku leh end up dalam kapal ni.sekarang ni aku dalam bilik officer perempuan yang sebaya aku tapi dah berpangkat Leftenan mcm Mr Chubby Cheeks...[aku jugak belajar x abis2 lg].. Thanx bebanyak cos bagi aku online guna lappy dia... [xtau nak bagi aku wat ape kot...kehkeh]

Malam ni ade main bowling la plak kat dalam base ni. Aku ingatkan aku kena teman je Mr Chubby Cheeks, tapi rupanya organizer dah add aku jadi participant.DARN IT!!

FYI, aku tak pernah main bowling!!! Dan aku tak teringin pun nak main... aku harap aku dapat lari dari main... lagipun jari telunjuk aku seterika...[err... bukan sebab seterika perut ye kawan-kawan...]

Hmm... aku xdapat update banyak2 eventho sebenarnya ade berlambak benda aku dah tulis [tp dlm komputer aku kat umah la]...

yela kan, sesuka hati je nak pakai laptop orang lame2...huhu...btw, thanx sesangat!! dapat lepas rindu kat blog...

aku tak online sebab kat cybercafe Beruas takde internet! bengong tol...maka kerana itulah aku xdapat online... kesian kat aku...macam org gila la dok umah ngadap tv ngan novel je...

dahlah, xtau nak tulis ape dah... seganla nak nulis bila ade orang berpangkat in the same room. :P

till then, miss u all lots!



alhamdulIllah...

9 comments:

Mr PenyuBiru said...

Beruas takde internet?? kih3...

yasha di alam wp!! said...

weyh! ape nie x dek tenet..
aku jadik x dek kawan dowh...
sososoooob~ t.t

aku tak tukow umah.. tapi aku wat ag satu blog tp dalam wp under malayaonline.. hehhehehe..

org beruas said...

beruas ada internet...yg xde cc je...btw ada bukak lg ke cc kat beruas...???

Mr. Azman @ Kreuger said...

haaa tuh ar main lagi
streka streka porot...
kan dah ... tak mo mengaku ar tuh
ekekeke~

weh we we..hang belayo ke mane ek?
Best ke naik kapal laut? Tak muntah?
Tak pe laa KD Perantau tuh besar...
Kalau belayar pon dekat dekat..
kalau jauh pon... sabah serawak..

miahaha *macam aku tak tau

Kreuger®

sheera said...

hehe bowling best la dear :D hentam jer maen. hehe

OnePolar Chomel said...

blah arr men bowling dlm base tak hajak... kuang kuang kuang (eh betul ke ko men dlm naval base tu?)

beruas takde tenet ke atau beruas takde CC?
hahahhah

Anonymous said...

beruas ada cc tp xde lesen je...bila xde lesen x buleh bukak (baca : kalu bukak gak kena saman @ sita)...buduh punye local authority...mcmana IT kat kg nk maju...ingat semua mampu masuk streamyx kat umah ka....

Ryehanna said...

Ryehana to Mr Penyubiru: Bukan xde internet sebenarnya, tapi cc nyer yg dah tutup.maka, tiada internet la..

Ryehana to Yasha di alam wp: tahu xpe! aku tensen xde internet...
hmm...byk blog ko...jenuh ar nk mengomen...heh

Ryehana to Orang Beruas: Haa..betul la tu..xde cc je.bukan xde tenet

Ryehana to Kreuger: Weh mane de aku belayor plak...aku menyibuk je naik kapal tu..hehe..
xmuntah la.. :)
mmg best!

Ryehana to Sheera: Hehe...dah hentam dah pon. and i wasnt bad at all...kehkehkeh...

Ryehana to OnePolar Perasan Comel: Yelah...aku men bowling dalam naval base. kat Mutiara Armada tuh... layan... best gak.. hehe...
btw, cc yg xde, bkn internet. =P

RYehana to Anonymous: Yaaa...AKU SETUJU! susah ar xde internet nih...

yasha di alam wp!! said...

panda!! dok tiam!! keje nak on9 je.. cuba nikmati keindahan ketiadaan tenet!! wekkkk!! =p ampon2! t.t