Monday, November 10, 2008

Logo/Banner utk blog dari Kreuger!

bismIllah....


Aku nak menunjuk 'hadiah' dari Encik Kreuger yang hensem, baik hati dan rajin... Tapi awas ye gadis-gadis, Abang Kreuger dah ada calon isteri... hihihi... :P

Ni ha benda alah nyer... Comel tak??


Logo/Banner created@edited by Kreuger



Cantik tak??? cantik kan??
Ape-ape pun, I love it!

:pandaGeli_09::pandaGeli_09::pandaGeli_09:

Untuk pengetahuan korang, Kreuger tengah rajin nak buat logo/banner untuk blog orang.
Tapi korang kena isi borang la...
Aku lain la... kaki bodek so tak isi borang pun dia buatkan jugak.
ekekeke...

Btw, thanx la kepada mereka-mereka yang telah mengomen pada entry sebelum ni.
Banyak betul tips-tips yang dapat dikongsi bersama...
Sambutan hangat betul... even kaum lelaki pun teruja nak komen!
wakakaka....

:pandaGeli_31::pandaGeli_31::pandaGeli_31:


alhamdulIllah...

10 comments:

Pujangga Asmara said...

ummm...lawa jugak...leh la ryehana pulak cuba wat ntuk saya..hehe..mesti cantik kan...emmm

Mr PenyuBiru said...

huh! jeles neh! mana aci tak isi borang leh dapat gak. ini tak adil!!

WaNa (BoRN To MaKe u HaPPy) said...

eNCiK KReuGeR Tu xNaK Ke MeLuaNGKaN MaSe eDiT BaNNeR BLoG WaNa :">

HaHaH !

Mr. Azman @ Kreuger said...

Wah.... baru perasan le adik sorang
ni buat entri special khas untuk aku.
*saje nak amek hati.. ekekek....

aku rase hari tuh aku dah coment,
tapi kenapa laa tak keluar lagi
coment aku ar?? OOOOoooo nko sorok
ek... tak aci le macam ni... *mencik
ar...

erk.. panca comey kiter mane???
Sihat ke? nko bagi makan per? Makan
rebung ke, makan buluh betong??
kekeke... saje nak mengacau pepagi
buter direct from my office...
Boss aku tadek... wah sukenye~

Kreuger®

aimighazali said...

r u panda fan?

yasha said...

lawoooooooo!!!
nak satuu!! aku pown tak nak isik borang leh tak?? aku wakil kan ko..
ekekkeke.. =p

cybernetics mind said...

ni bukan kata tengah rajin buat logo & banner...ni dah kira tahap gila dah ni...ekekekeke *kreuger jgn maraa noo, gua xceli puji ni.... ;)

Luth Textile said...

ryhana mcm panda..
so dats y dia minat pandai..
wakkaka..
joke je k

yonna bebot =) said...

hahah comel
mcm ko :p
ngee asal x tuka lagi?
aku pon ad header br,
tp x siap lg :p
hee.
naseb ade org buatkan haha.
bestkan? :D

Ryehanna said...

Ryehana to Pujanggga Asmara: Mestilah lawa. Brother kreuger buatkan.hihi<---bodek lg.
err..saye xpandai la mendesign2 ni.mesti huduh nnt.huhu

Ryehana to Mr Penyubiru:
Heheh. itulah kelebihan gadis comel yang pandai membodek! ekekeke...

Ryehana to Wana: Isi borang Wana!! heheh

Ryehana to Mr Azman@Kreuger: mestilah wat entry special utk Kreuger. huahua. actually, hari tu dah try upload utk replace banner, tapi xleh plak. so, xcube lagi.busy. takpe. nak wat la ni..heheh

Ryehana to Aimighazali: Yes!

Ryehana to Yasha: Wey! xde wakil2! pg isi borang sendirik! ntah ade lg ke x Kreuger nak wat benda alah ni...huahua

Ryehana to Cybernetics Mind: Hahahahah!! agak 'gila' la jugak... tapi look at the bright side, CM pon dah dpt logo baru kan?? cantik lak tu. heheh.. purple..i like!

RYehana to Luth Textile: Err..adakah itu kutukan atau pujian?

Ryehana to Yonna Bebot: Yup, mmg best bila ade org buatkan. cantik kan??? hehe...actually nak upload/replace header dah aritu tp aritu xleh buat. so oleh krn agak bz skit,br skrg berkesempatan nk wat.
=)