Saturday, November 15, 2008

Tag tulisan tangan

bismIllah...


Aku ditag oleh Ushop, pemilik talam kuning. heheh. Tag ni dah lame. So, oleh kerana aku dah habis final dan takde kerja lain nak buat, aku buatla tag ni. Tag ni agak menarik juga. Kena tulis tangan. So, lehla tau samada tulisan kawan2 blogger ni lawa ke huduh.


:pandaGeli_31::pandaGeli_31::pandaGeli_31:

1. Your name/usernama:



2. Left handed or right handed:

I'm a right handed

3. Favorite letter to right:


4. Least favorite letter to right:



5. Write "The quick brown fox jumps over the lazy panda": <---aku ubah. patutnyer dog, tp aku tkr ke panda.



6. Tag 6 people:


In case korang tak nampak [pakai kamera fon je!], aku tulis ni:
- Chokilala
- Yasha
- Kreuger
- Cybernetics Mind
- Penyubiru
- Pujangga Asmara

ITULAH HADIAH DARI AKU UNTUK KORANG! kihkihkih...
buatla kalau free. nak tengok tulisan kome camne sebenarnye... heheh
Aku tau mesti Pak cik sorang ni mesti bengang. dahla xsabar2 nak tau ape 'hadiah' nyer... kehkehkeh...
:pandaGeli_31::pandaGeli_31::pandaGeli_31:


p/s: Ini scheduled entry. kan aku xleh online... Hmm.. lebam meng'upload' weh! huhu




alhamdulIllah...

11 comments:

cybernetics mind said...

hek elehhhh....ingatkan ada wat kenduri nk balik kampong.....cissss

sia2 reseb perowt tk makan manyak2 tadik...ekekekek

setia menunggu walopun terpaksa nyelit jari di kelopak mata nk tunggu pukul dua belehh...ahaks

cam biasa...nnti2 CM wat yer adikkuh :)

Mr PenyuBiru said...

cess! dan cess!

ku dah agak dah! huh!

dah la tag aku, pahtu panggil aku pakcik la tu. huh!

ye la! ye la! ku buat lah nnt.

chokilala said...

cis. ingat ape la. ade hadiah utk aku konon. ingat nak bagi pakej berbulan madu utk aku n fashar ke. kehkeh

aku lupa kul 12 tadi. aku tgk kul 2 lebih. tgh study tetibe teringat pesan ko. tros bukak blog ko. terharu biru x? hoho

tgk la, ni mcm bes gak nak wat. ehiks. nampak sgt ko syg aku lebih. nama aku num 1. hihi

Ryehanna said...

HAHAHA..secara magiknya, aku leh online plak mlm/pagi ni! sebab aku tido je mlm ni n kwnku xdpt nk ambik blk modem! heheh..

Ryehana to Cybernetics Mind: Kenduri?? CM ni ingat makan je ek! tapi betuike setia menunggu sampai ngantuk2 nih?? adeih... rs bersalah la plak. huhu.. ahh tapi tag ttp tag. sila tunaikan. muahahaha [gelak jahat]

Ryehana to Penyubiru: eh, bukan pakcik ke?? daku kan baya2 batrisyia je..mestilah kena pgl pakcik. hahahaha!! buat yer, jgn xbuat. nk tau tulisan penyu cmne..kihkihkih...

Ryehana to Chokilala: Pakej bulan madu?? betuila ko dah gatal beno nk kawen. xsenonoh betul! xpela, nnt ko nak kawen, aku bg hadiah choki2 byk2 yer! haha..
nama ko mmg nombor satu tp sbb pakcik2 dan abg2 lain semua dah berbini dan berawek. kang aku dijelesi pula kalo wat depa no.1
ko buat tau. sesuka hati kutuk tulisan aku.tgk tulisan ko cmne plak!huh!

ezany said...

erk.. cik choki..
biar btul pkl 2 lebih..

kat komen tu tulis..
November 15, 2008 1:46 AM

hahaha..

yasha said...

hakhakhakkk!! ampeh je nyah nini nie.. tergelak aku... ekekkeke..
weyh nyah.. tag ko memg akn aku jawab! pasal tag yang sgt besh..
hehhehehe.. santek tulihsan ko??
anti ko tgk tulihsan aku lak ekk!! =p

samat bercoti... d[^_~]b

13may said...

hehhe hehhe

Ryehanna said...

Ryehana to Ezany: Wei ni komen xde kaitan ngan entry nih...tp xpela. mekacih cos komen gak. :P

Ryehana to Yasha: Tulisan aku memang cantik. hahahaha

Ryehana to 13 May: Yaaa...daku tahu mengapa dikau ber'hehehehe' itu...
Ngeee...

Mr. Azman @ Kreuger said...

muahahaha... yes i like it..
aku suke tag jenis ni.. sekarang gak
aku buat miahaha... sukenye aku
dengan tag ni~

Kreuger®

MM HaZiMiNN said...

burok tulisan.

heh.

Ryehanna said...

Ryehana to Kreuger: Hehehe..suke ek?? bagus2!! same lah kiter! Ngeeee...

Ryehana to MM Hazimin: Hey!! sungguh hampeh mengata org eh? tulisan mike tu lawo bebeno ke?? Cet!