Monday, December 29, 2008

Britney.

bismIllah...


Bangun-bangun tido terus mandi pastu makan. Adik aku selamba badak tido lagi. Even sekarang tak bangun lagi. Padahal tido sama-sama kul 3.30 pagi. So, oleh kerana aku bosan takde teman nak menyembang, aku pun on la laptop dia. Nak bukak laptop aku, malas sesangat cos my laptop dah seasoned. Lembab giler. Aku kena format balik la... hmm... I hope I get to buy new one this semester.

Anyway, I am currently listening to Circus by Britney Spears. Best jugak lagu ni. Tapi aku rasa macam lagu Womanizer lagi best. Or maybe sebab lagu Circus ni baru lagi ku dengar. Ape-ape pun, download beb. hehe... Tapi memang lagu Circus ni aku nanti-nantikan cos Max Martin yang buat. FYI, Max Martin tu memang terer buat lagu. Mesti hit punyer. Aku tak berapa ingat lagu ape yang dia tulis cos kaset-kaset ori lame semua kat umah.

Aku memang suka Britney sejak zaman dolu-dolu lagi. Lantakla dia berproblem ke hape ke... yang aku tau, dia je penyanyi yang best. Leh kata semua lagu dia best2. Aku suka ar lagu Circus. Nak tgk video, click here. [jangan salahkan aku atas segala visual yang mengganggu]


Gambar ni gambar lame kan... waktu ni nampak baik jer. Sweet!
huhu..


Petang ni nak mengangkut barang-barang yang ditinggalkan di rumah kawan-kawan. Adeh... berpeluh la... Dahle umah baru ni tingkat atas sekali... Leh kurus gamaknye sem ni. :D

Banyak lagi benda tak kemas. Adeh.




alhamdulIllah...

4 comments:

Anonymous said...

-yashaygkacak-

kau x payah kemas kau humban sume lam pastik itam pahtu kau campak je.. ngaaaaaaaa! giler kejam.. =p hampon2... t.t kau memg pemalas sebab tuh sesuai sgt panda ngn ko.. ekekeke.. hampon2... t.t

Fendy said...

eeee. nampak baju dalam besepah

Mr. Azman @ Kreuger said...

yikes... britney...
erk... dulu minat gak..
minat time kontroversi tuh jer
miahaha...

Kreuger®

Ryehanna said...

Ryehana to Yasha: Weh hampeh! suka-suka hati nak campak baju2 aku.. anyway, kenapa blog ko dah xde?

Ryehana to Fendy: Wei tu bukan baju dalam. tu underwear la... [buat2 mcm nampak]

Ryehana to Kreuger: cess... britney best ape... lagu2 dia sedap!