Sunday, January 4, 2009

Ciss!

bismIllah...


Nak lepas geram sikit bley tak? Grrr... I am currently in the dark. Berharapkan cahaya dari monitor laptop ni je... kebetulan ade bateri. Aku juga sedang berkelubung ngan tuala besar dari kepala sampai badan... Malas nak amik tudung cos baju pon lengan pendek... Adoi paneh arr...

Sekadar gambar hiasan.
Macam ni le lebih kurang keadaan aku sekarang.

Boleh tak landlord datang nak repair lampu dapur malam ni??Pastu tutup power supply. Bergelap la jadinya. Nasibaik la Nini dah kuar bilik air dan aku dah bagi seluar kat dia. Kalo tak, senang-senang je landlord tu ngan sorg lg repairman beserta sorang budak kecik lelaki dapat tengok free show.

Kejap-kejap ketuk pintu bilik nak pinjam flashlight la... ape la... Menyampah seh!
Aku tak kena tanya mahupun diminta tolong sebab muka aku masam giler jer... huh. Cepatla blah!!!

Aku bukan nak marah dia datang repair... Jauh sekali tak. Yang aku tak pueh hati tu kenapa la datang waktu malam?? Tak boleh ke waktu siang?? Hari ni Ahad ye brother... Bengang betul aku!! Sangat tak selesa oke! Mentang-mentangla umah anak-anak dara... Ciss... Lelaki...

:pandaGeli_10::pandaGeli_10::pandaGeli_10:

Klah, pas publish nak berkurung dalam bilik tgk dvd Definitely,Maybe.
Daaa...


alhamdulIllah...

5 comments:

cybernetics mind said...

heheheh...sabor2

agak2 baper lama bateri laptop tu buleh tahan erkk......

in case anything happen....ada ke air freshner nk sembor kat malaun2 tu...wakakakakaka

Ryehanna said...

Hahaha... tergelak bace komen ni... LOL!

skrg dah naik taraf berikutan komen2 pembace... dah beli ridsect dah! hihihi

uShop said...

mane la gambo benggali jual roti ko sebat ni.
mesti bangge die tu jadi perhiasan xD

ciss lelaki. uhuk2. ape bodo la diorang tu, datang malam2 gelap ape bende pon xleh nampak. kui3x

Ryehanna said...

gambo benggali?? ekekeke...
sebat kat intenet jer..

erm.. TAHU TAKPE!

Anonymous said...

nnt lenlaki jgn pggil landlord yer kalo mlm2 bergelap..i ok je nk tlg..hohoh

-bourne altimetum-