Thursday, January 1, 2009

Happy New Year!

bismIllah...
Know what? I actually thought there will be classes tomorrow. err... this morning actually as it is past 12 o'clock already... And that was why I tried to sleep early. Yeah, I know it's New Year. But I forgot the fact that 1st January 2009 is a public holiday. I mean, how oblivious can you be? haha...

Anyway, I don't go anywhere to celebrate the 1st January. Dok depan komputer and layan blog jer. And reread New Moon for the second time. I was planning to study, but... I guess I just didn't. :]

Tadi sesaje bukak akaun Nuffnang aku yang dah lame giler tak bukak. Guess what? I've earned RM10.54! Macam best la plak cos masa mula-mula daftar ngan Nuffnang dulu, nak dapat 20 sen susah. Berapa bulan tah... kira ok la jugak since blog ni tak sampai setahun pun lagi. Dan kalo tak silap aku, aku daftar ngan Nuffnang pun baru beberapa bulan lepas. Semester lepas to be exact. Dan aku jugak bukanlah blog hari-hari. hm... alhamdulillah. Thanx to Encik 13 May kerana projek keji beliau walaupun sebenarnya sekarang aku dah tak aktif buat benda tu cos sibuk...

Ala... hari Jumaat tak cuti kan? I do have classes on Friday. Darn it! aku cukup malas nak susun jadual supaya hari Jumaat aku free. Rasenya sejak aku amik degree ni tak pernah laggi hari Jumaat aku free. Huh! hampeh. Kalo masa diploma dulu, selalu jer Jumaat free. tulah... sape suh tak clear paper... kan susah nak susun jadual. Asyik clash jer... so, terpaksa berjadual cam hampeh. But the good thing is, Rabu petang aku free! Yeay! Leh tengok wayang murah... Ngeee...

:pandaGeli_15::pandaGeli_15::pandaGeli_15:


alhamdulIllah...

4 comments:

BPS said...

Selamat Tahun Baru... Apa la orang cuti, Rye nak pergi kuliah plak hehe... awat pi taiping, jalan penang tak habaq? Hapee New Year... tahun baru, semester baru, ada junior baru hehe...

Mr PenyuBiru said...

hepi new year!

kalu ko serius blogging dan setiap n3 ada gambar mata ko yg menggoda tu, tentu earning nuffnang ko semakin bertambah.hik3..

Ryehanna said...

Ryehana to BPS: Laa... kena habo kat BPS ke kalo gi sane? nak belanje ke? ekeke... well, ade junior baru pon xde mende la.. bukannye org lelaki yg pantang nampak junior br.. huhu

Ryehana to Mr Penyubiru: Hepi new year to u too!
ERRR.. Yeke?? camtu, kenalah selalu letak gambar mate ek? huahua

Nur Najwa said...

hello sister, wayang hari biasa mesti wajib saye nak pegi kuar, =P huhuhu ;)
happy 2009 sis =))