Tuesday, January 20, 2009

Kenapa aku selalu ponteng...

bismIllah...


Arghhh...




ARGHHHHHHH!!!

Setiap kali menaiki bas, kena menggunakan skill2 yang ada untuk memuatkan juga diriku ke dalam bas... huhuhu....

Bilalah nak ade transport sendiri ni... motor pon xder...
Memang bunyi yang sangat mengada-ngada dan mengundang penampo, tapi... huhu
Benda macam ni lah yang membuatkan aku malas betul nak kena kelas...

"Mak, nak motor!"



alhamdulIllah...

12 comments:

ChaiReeL AziZee said...

hahahahaha.....pasal naik bas ke/>..huhu...aku dulu pun naik bas jugak...tp rilek je....cuma aku x ske time nak balik je la...kalu time pegi xkisah pun sbb kelas aku biasanya kul 10.30...ahahahhaah...

erm...ape lgi...beli la motor...heheh....

mharisuddin said...

hehe...rajin2 la pg kelas ye..
kuatkan smgt... :)

ViNN said...

skill ehh..wahahahha

ade satu lagik skill kalo nk join kitorang(majinn+padi)..diet skill..

Anonymous said...

-yashygkacak-

wuit! ko kan panda..
ko kentut je kompem sume kuar tggl ko sowg!
wakkakakkakka!!!

hampown2....~ lol

Ryehanna said...

To Chaireel Azizee: memang ler nak beli motor..tp xde calon. :P

To mHarisuddin: Insya Allah. I'll try.. :">

To ViNN@Majinn: Tak habis2 kutuk ek.. yelah, aku tau la aku daybab.. huhu.. diet skill tu yg xmaster2 lg..

To Ano@Yasha: Weh.. idea yg bagus! tp kalau kentut pon rsnye xde org blah la cos semua dh xbau ape bile berebut naik bas...

uShop said...

harap2 dalam padat2 tu xde pencopet la. kalo kat cn padat tu biase, ilang barang tu hampir pasti..

tapi..adekah ini bas khas tok pmpuan?

waa mahu naik itu bas!! xDD

cybernetics mind said...

heheh...tingattttt dulu2
Cm pon alami gak mender2
camni.....kalo dpt naik
dah kira seribu rhmat laa...
kalo tak...kn menapak
lebey kurang 6 or 7 km...huhuhu
itu jam lagi kuat xcuse...
untuk ponteng...wahahahahaha

Cm dulu pon jenuh pujuk parents
soh beli motor.....tp tk b'jya
bukan pasal tk mmpu tp psl both
my parents syg sangat ngan anak
jantan depa ni....tkut jadi
apa2 kalau naik motor :)

Sampaiiii laa Cm kejer pon
parents cam tk berapa setuju
beli motor...they were more
concern on safety =)

Tk per Ana....masa tu akn
tiba gak...tkkan smpai bila
pon kena naik bas lagi kan...

Kalo rasa2 susah nk dpt tmpt
kalo naik bas...Cm ada satu idea,
why not Ana mntak kat driver bas
tu utk bawak bas tu...........
kompemmmm dapat tmpat duduk :p

Ryehanna said...

To Ushop: Alhamdulillah xdela plak penah kena copet. lagipon kebanyakan girls ler.. btw, bas ni bukanlah utk perempuan..boys pon ade. tapi selalunya org pompuan yg ramai. yelah,xde transpot kan..
Gatai noo..


To Cybernetics Mind: Seronok bace komen panjang2 camni.. hehe..
Ermm..ana pon xtau la mak betul2 nak belikan moto ke x.. huhu..
tapi mmg susah kalo xde transpot ni sbb ana mmg jns pemalas.. :D
yelah tu...mcm le ana tau bwk bas! bawak keta pon terketar2.. hihi

honey said...

huh~, beginilah hani tiap2 hari kalo nak pergi kerja n balik kerja di kl ni. isk2... rase lemas, bau2an yg sungguh2 nyaman , semua ada.. naik tren pon same.. kdg2 keje xde la penat sgt.. tapi yg penat sbb transport je. ana, nape semua girl je? bas ni utk girl je yek? hehehe

Ryehanna said...

biaselah budak pompuan kan ramai kat uitm ni..mostly naik bas. boys ramai naik motor..hehe

Pujangga Asmara said...

Mak oii..mcm tin sardin..wahahaha.. beli keta loh.. utang ke..tapi!! lesen ader ke..waawawwawa

Ryehanna said...

Heh.. ana ade lesen motor ngan kereta yer... lesen lori/bas/moto besar takde aaa.kikiki

tapi ade lesen je tp xde duit nak beli transpot xguna gak.huhu