Saturday, January 10, 2009

Marilah berjiwang denganku...

bismIllah...


Tadi aku baru pas bace blog The Pink Stilettos. Biasela aku memang suka bace blog dia. And dia ade mention tentang lagu Kerna Ku Sayang Kamu nyanyian Dygta. Aku tak pernah dengar lagu ni so aku pun try la download guna Bearshare. Sekali dengar, terus aku suka giler... Betul kata dia, sangat sweet!! Memang cair giler kalau ade orang dedicate lagu ni kat kita... Tapi rasa cam syahdu and sedih-sedih pun ada gak bila dengar. huhu.. Sekarang dah 6 kali ulang dengar dah ni..

Layan..


Seandainya kau ada disini denganku
Mungkinku tak sendiri
Bayanganmu yg selalu menemaniku
Hiasi malam sepiku
Kuingin bersama dirimu

reff:
Ku tak akan pernah berpaling darimu
Walau kini kau jauh dariku
Kan slalu kunanti
Kerna kusayang kamu

Hati ini selalu memanggil namamu
Dengarlah melatiku
Ku berjanji hanyalah untukmu cintaku
Takkan pernah ada yang lain

Adakah rindu di hatimu
Seperti rindu yg kurasa
Sanggupkah kuterus terlena
Tanpamu di sisiku
Kukan selalu menantimu



p/s: Ala..aku baru teringat esok aku ade modul. Benda alah ni memang takleh ponteng... haih.. kena tido awal... potong stim betol.




alhamdulIllah...

8 comments:

shee said...

lagu2 dygta mmg best! u patot download sume. hehehe

13may said...

jiwang jiwang :P

Mr PenyuBiru said...

aku dedicate kan lagu ni tuk ko. bleh? hik3..

Nur Najwa said...

hellow akak =)
sedyh lagu ni =(
tapi saye suka musiknyew, sedap & lembut jew =D
huhuhu :)

tipsgoda said...

first time dengar...nice song..

Ryehana Yg Jiwang [aku xkisah] said...

Ryehana to Shee: Yes! mmg best! dah donlod lagu Kesepian dan Cintamu [yeke tu tajuknye] yg duet ngan Ira ke ape tah namenye.. mmg best ler! ;)

Ryehana to 13may: Saya mmg jiwang orgnyer... eleh org yang ngata tu pon same gak :P

Ryehana to Mr Penyubiru: Cehh xsesuai langsung!!
Xmo ar.. nak dari org bujang.. XD

Ryehana to Nur Najwa: Yes. setuju sgt. musiknya sedap...

Ryehana to Tipsgoda: I pon 1st time dgr ms post entry ni.. i just have to post about it.. a nice song indeed!

bd fabregas said...

x pnh dgr pun nama penyanyi ni..

Ryehanna said...

sebelum ni xpernah dgr jugak... tp lagu dia best ler! huhu