Wednesday, January 14, 2009

Tag from Akak Musyuk

bismIllah...



Okay, her name isn't really Akak Musyuk. But that's the url of her blog. And that's what her hubby calls her. I think it's sweet. heheh.. By the way, she tagged me last Monday.

I'm bored so sesaje ar nak wat tag nih. Lagipon susah nak update blog dari komp public

Here goes...

1. Anda rasa anda hot?
::: Tak langsung. hee...




2. Upload gambar kegemaran anda.

3. Kenapa anda suka gambar ini?

::: Kerana aku rasa aku nampak cun. wakaka... silelah muntah. Lagipun, semuanya biru. Mata biru, baju biru, tudung biru, underwear biru... :P

4. Bila kali terakhir anda makan pizza?

::: Biler ek... last week kot? Cos kempunan pizza masa pas New Year... Pas makan pizza terus gi tengok Australia...


5. Lagu terakhir yang anda dengar.

::: Tie a yellow ribbon 'round the ole oak tree -- bunyi alarm

6. Apa yang sedang anda buat selain daripada selesaikan tag ini?

::: Tengok henpon kot-kot ada mesej. huhu

7. Selain nama anda sendiri, apakah lagi nama yang anda suka orang panggil anda?

::: Err.. err.. isy, malulah nak habo... :P

8. Tag lagi 5 orang (tak bleh tag orang yang sama tau)

::: Aku nak tag sorang jer... dan orang itu ialah Majin. Sebab dia pau aku dan Nini masa minum kat Barra semalam. Mueheheh...

Sekian, terima kasih.








alhamdulIllah...

4 comments:

13may said...

pheewiitt!! pheewiitt!!

:D

n i e s h a said...

cantik mate dier..hehe

Ryehanna said...

Ryehana to Encik 13may: Hahahaha... *wink*[sj nk tunjuk lg mata biru...:P]

Ryehana to Niesha: Mate tip jer tu.. lens! hihihi

Minister Of Mind said...

awek biru nie..ha3x..