Tuesday, January 6, 2009

Tag gambar

bismIllah...


Semalam aku dapat tag dari SickChild. Baru tinggal jejak kat shoutbox, terus kena tag. Baguslah untuk eratkan silaturrahim. heheh. Nasibaik la tag ni bukan benda bertulis/bertaip. Aku sekarang suka wat tag yang unik/berbeza jer... yang lain malas nak wat. Oklah, kerana aku pon takleh tido sebab tak berapa sihat, aku pun buatla tag ni. Malas nak iron perut lagi cos sakit belum kronik.

Anyway... back to 'The Tag':

.::Terms & Conditions::.
1. Take a recent CUTE photo of yourself.
2. Don't change anything, edit, or whatever.
3. Post that picture.
4. Post this instruction with the pic.

5. Tag 10 people to do this...


So, here it is...

Gambar beberapa minit yang lepas
*Sape kata TAK CUTE aku libas ngan tuala. ;p

Maka, dengan sukacitanya aku menge'tag' mereka-mereka di bawah:
1. Nur Najwa
2. Chepsmore
3. Oreochoc
4. Shasheera
5. Kitaroyoki - Aelynne
6. Darlee Zuris
7. Allin
8. Aneeezz Nisha
9. Yonna
10. Baydah

**giler penat nak cari org utk ditag. semua girls kali ni. heheh.

kalo pelik kenapa kat kening aku ade benda putih-putih tu, sebenarnya ni bukanla gambar yang first. Gambar kat atas ni setelah beberapa bendasing di muka telah dilap...

Memula nak letak gambar kat bawah ni tapi macam tak CUTE tapi COMOT... so tak jadi ler...


yer.. berbedak sejuk. sila diam.


... kata nak recent photo sgt...


alhamdulIllah...

20 comments:

uShop said...

...

[huh. terpakse mengikut arahan untuk diam]

salihin said...

hmm..

nak cakap gak..! ahaks! (bdak nakal)

yg atas tue cute..

yg bwh tu...hmm diam..

.......
.......

ibu!! ade momok!

agagagagag..=P

cybernetics mind said...

hehehehe....tk boleh nk diam :p

ish3..tk sangka ada lagi gadis Melayu yg pakai bedak sejuk kat muka...patut masuk rancangan GADIS MELAYU kt TV9 ni...wakakakaka

p/s: tingat ms kecik2 dulu selalu nyibuk2 dgn Pah(Opah) masa dia tgh wat bedak sejuk

kingdeego said...

chantik gak...anak sapa la ni.. maksud saya yang berbedak sejuk tu...

salihin said...

rye..
am sory..

ok,once again..yg atas tue gorgeous..

yg bwh tue..

hmm...

......(diam nie)


see..? am a nice guy! =p
p/s:rye,wud u mind if we change link..?

Mr PenyuBiru said...

bedak sejuk?? hik3...

bedak sejuk?? hik3..

err..walaupun comot tapi tetap cute.hik3..

Abelitokjoro said...

salam pknalan dari tokjoro buat budak nakal ni...lawati la blog atok... nak tengok gambar orang tua yang kerepot ni ada kat situ.... jangan di hina dah lahh..
maklum la atok ni dah lah tua rupa pulak burokkkk cuba pegi kat sini/ http://tokjoro.blogspot.com

Abelitokjoro said...

slm pknlan dari atok yang dah tua ni jengah -jengah la blog atok ni

sickchild said...

ala aku nak mencarut.
isk.
hahahahaha.
comel gilak muke kau pakai towel.
hahahahaha.

~aianna~ said...

wahh2!~ku telah ditag..tp cmne ni...i pn berbedak sejuk lor...kantoi2...kui2 ;P pas exam i jwb ur tag ni k!!~menarik..i sker...muahaha!!!~

Mr. Azman @ Kreuger said...

huhuhuh.. comeinye muke hang.
keh keh keh... tergoder sat.
ops~ :D

tapi muke pakai bedak sejuk tuh tak
menahan... kalau jumpe memalam...
mau aku lari... kekekek~


Kreuger®

salihin said...

see rye..!!

people did see a momok!!

akakaka..

dun get mad ok..

am just come in to cherish ur blog..

gotta say..seyes atas tu memang cute..compliment..

bye rye..

wek2..
XD

Ryehanna said...

Ryehana to Ushop: Bagus! ko jer yg mengikut arahan utk diam. ~hihihi~

Ryehana to Salihin: Momok?? sabo jelah aku..

Ryehana to Cybernetics Mind: Haha.. mmg ssh nk jmpa girls pakai bedak sejuk dh kan? lgpon..ssh nk jmpa la bedak sejuk nih..
btw, Ana pon pnh kacau/tolg Opah buat bedak sejuk.busuk giler masa nak buat!

Ryehana to Kingdeego: Cantik ek? bukan comot? hehe.. org yg same. ;)

Ryehana to Salihin: Yer..xpelah... huh, gorgeous la sgt. lol!

Ryehana to Mr Penyubiru:
Cute?? hik hik
Cute?? hik hik

*sape xpuas hati leh main jauh2.

Ryehana to Abelitokjoro: Salam kenal!

Ryehana to Sickchild: huh.. nasibaik ko xmencarut. berkesan gak la warning kat kotak komen tu kan. ekeke..
Comel gilak?? comel gilak xpe, jgn giler je sudah. thanx babe!

Ryehana to Aianna: haaa buat la tag ni.. same2 berbedak sejuk. kehkeh

Ryehana to Kreuger: Tak menahan? ciss.. xpe xpe..
hahaha.. *xtau knp stp kali bace komen ni aku nk tergelak

Ryehana to Salihin: yelah yelah.. momok ler sgt. mmg scary kalo jmpa malam2 jer...siang tak, ok. heheh..
thanx.. i'm flattered. ;P

Fendy said...

serammmmm

Anonymous said...

err...tny skett...tudung tu bli kat mane yer?ayu sungguh..wakaaka

-brangelina-

13may said...

tak terkomen saya ;)

Ryehanna said...

Ryehana to Fendy: Cess!! ade ke seram...

Ryehana to Anonymous: Itu TUALA laaa... ekeke...

Ryehana to Encik 13may: Hihihi... ni bukan komen? :P

Nur Najwa said...

hello akak :)
saye dah wat tag =P
huhuhu :)

chokilala said...

comelnya!! comel la sgt! comel mcm ayam yg bwh tu. haha

pakai tuala? ko kan wanita. jadiknya ko pakai tuala wanita? lol

Ryehanna said...

Ryehana to Nur Najwa: Okey. bagus! hehe

Ryehana to Chokilala: Ayam ko kata? hampeh sungguh.
aku memang pakai tuala wanita. abis ko xpakai ker... hihi