Monday, February 9, 2009

Bola No.9 dan Bride Wars

bismIllah...


Hari ini Isnin. Cuti untuk Selangor sempena Thaipusam. Pagi-pagi lagi tanpa bersarapan terlebih dahulu, kami ke Seksyen 18 untuk bermain boling. Saje jer... heheh.








ermmm... tu jer...

eh...apsal entry ni mcm utk blog ni jer? huhu



alhamdulIllah...

12 comments:

9Nine said...

Hai..Sayang..
Love u..Hikss..
..Pandai main boling ek..

Riezal said...

hmm lama dah aku tak membersihkan longkang2 itu.. bila laa nak main..

cuit said...

Aku kalau main bowling bola bowling tu akan jadi lonjong.. sebab dok ganyang longkang... hik hik

Mr PenyuBiru said...

isk..isk..aku takleh lama² kat blog ko ni takut TERgoda plak.haha..

ChaiReeL AziZee said...

oitttttttt....

huhu...xde idea nk ckp pe...ko menang ke x main bowling tu?..

BPS said...

Rye dengan mata aslinya... eh yang belakang tu cam berniat nak enter frame jer.

Mr. Azman @ Kreuger said...

salam hana... aku mintak ampon mintak
maap... lame bebenor aku cume menjadi
silence reader kat blog ni tanpa meninggalkan
sebarang komen. maklumla aku sebok menyiapkan
projek. alhamdulillah. sekarang ni dah sampai
ke final step. lagi pon hari ni boss tadak...
hahaha... sukenye aku.

P/S:- hari ni aku nak buat rekod membuat komen
untuk semua link yang ade kat blog aku
start dari A-Z.

Salam ceria dari aku untuk mu sekeluarga~
AzmanIshak.Com

cybernetics mind said...

emmmm...
silap umah ni ;)

pesal Nini ternganga tu..
tutup molot..kang masuk cicak

ViNN said...

nini da pandai posing laen amik gamba dah..bagus..

13may said...

bestnya main boling :D

Ryehanna said...

To 9Nine: Sayang? Love u? HAHAHA

To Riezal: Moh le kita cuci beramai2..

To Cuit: Hehehe...

To Mr Penyubiru: tergoda hape lak...

To Chaireel Azizee: Oiiiittt... aku kalah. no.2 jer

To BPS: Yup. mata asli. blakang tu mmg suka enter frame. dh jd mcm maskot blog ni dah...

To Kreuger: Thanx a lot cos sudi jugak luangkan masa utk mengomen. hehe..

To Cybernetics Mind: Ape yg silap rumahnyer? heh, nini mmg cmtu

To ViNN: Hehe..ade je dia posing mcm2. maleh aku nak upload.

To 13may: yup. mmg best walaupun x score. :D

azman said...

bape kali masuk longkang??haha
-brad-