Friday, February 20, 2009

Kesunyian...

bismIllah...


Poyo jer tajuk. ekeke.. anyway, aku dengan rajinnya mengupdate blog cos aku kesunyian. ececeh..

Nini dah balik Perak cos dia kena amik periksa ape tah. Aku tak ikut cos aku banyak kerja tak settle lagi. Assignment menimbun. Tests banyak menanti. Dan juga kerana aku sedih banyak test tak score. I'm such a loser... :pandacloud_10:

Tadi kuar jap cos ade orang tu datang KL cos ade meeting ape tah kat mindef. So, sempat la jumpa jap untuk mintak belanja makan serta uruskan karenah motorku yang berpenyakit tu. Nak harap aku sorang-sorang pergi workshop... aih... usah harap. heh. So, perutku sudah kenyang berisi nasi ayam lemon... Tension pun dah kurang sebab motor dah sihat. Satu benda lagi tak settle... Geran motor tak dapat lagi nih... Malehnya nak tepon. err..

Apa lagi yang nak dibebelkan di sini ya?
Oh.. esok malam aku dan group Design aku ade date. Kami nak survey baby carrier di pasaran. Hehe.. beria jer.. Tapi oklah jugak. Ade gak aktiviti meluangkan masa bersama group member yang selamba kodok tu. :pandacloud_14:

Oh lupe lak...
Kepada mereka-mereka yang mengomen di entry sebelum ni, sebenarnya... dragon ball ada 7 biji semuanya. Eh... Sebenarnya, beta bukanlah sakit dari segi fizikal. Alhamdulillah... fizikal sihat. Emosi jer kurang stabil. Entry sebelum ini juga tercatat kerana aku agak emo sikit. Ermm.. okay. Tukar topik.

Apa kata kita layan lagu slow-slow di petang yang damai ini? Baru pas dengar lagu ni kat Lite N Easy masa dalam keta tadi... Terus dok melekat dalam kepala sampai sekarang...

Layan...


Longer - Dan Fogelberg


LONGER
Dan Fogelberg - 1980


Longer than there've been fishes in the ocean
Higher than any bird ever flew
Longer than there've been stars up in the heavens
I've been in love with you

Stronger than any mountain cathedral
Truer than any tree ever grew
Deeper than any forest primeval
I am in love with you

I'll bring fires in the winters
You'll send showers in the springs
We'll fly through the falls and summers
With love on our wings

Through the years as the fire starts to mellow
Burning lines in the book of our lives
Though the binding cracks
And the pages start to yellow
I'll be in love with you
I'll be in love with you

Longer than there've been fishes in the ocean
Higher than any bird ever flew
Longer than there've been stars up in the heavens
I've been in love with you
I am in love with you
I am in love with you


:pandacloud_05: ---> Esok mahu buat apa ya?



alhamdulIllah...

5 comments:

Mr PenyuBiru said...

ko kesunyian ke? cian.. jom kita kuar dating. hahaha...

ps : aku berblog bukan pasal kesunyian tapi sekadar mengisi masa terluang.hehe

Ryehanna said...

hehehe... saje je wat tajuk cenggitu.. byk jgk benda lain leh buat sebenonyer.. contohnyer tidur, megholoh, membongkang, sleeping dan sebagainya. hehe

Anonymous said...

yashygkacak

sunyii?? aku pown...t.t

aku sunyi nie kastemer x wamai.. habeh la cc aku down.. hish! gawat2 nie.. wat aku sunyi je.. ngahhahha! lol

Minister Of Mind said...

dragon ball ada 7 biji semuanya<- mane awak tahu dragon ball ada 7.kot2x dua je...
memandai je awak nie..

Ryehanna said...

Sebab memang ada 7 bijik laaa... mane der smpai 8 atau 9. Ni mesti bace komik Dragonball tak habis ni... hihi