Friday, February 20, 2009

Rihanna - Muka kena belasah / her battered face

bismIllah...


Mentang-mentang lah aku keseorangan dan dapat membolot bermain internet, maka asyik nak mengupdate blog jer kerjanya ya... blogging spree? hoho...



Style rambut yang sangat aku suka!!


Sebenarnya, tadi pas sign out email hotmail aku, aku ternampak la cerita tentang Rihanna kat MSN. Dah kuar gambar muka dia yang luka-luka tu weh! So, ape lagi, aku terus klik. Fyi, aku minat juga dengan Rihanna. Banyak lagu dia best-best. Tapi nama aku dan nama dia disebut berbeza okey. Aku agak annoyed bila orang sebut nama aku macam nama dia. Begitu juga bila orang memanggil aku "ella...ella...ella..." setiap kali nak mengusik. Apa, ingat aku jual kain ela ke??

Okay, dah lari tajuk.

Ha.. ni ha gambar nya:

This is the photo of Rihanna's battered face, allegedly victimized by her boyfriend, Chris Brown that has been leaked to the internet.




"A graphic photograph apparently showing Rihanna with injuries from an alleged assault by Chris Brown has been leaked.

The picture is a close up of a young woman's face and shows cuts on her lips, bruises to her cheeks and forehead and a swollen nose. The victim's eyes are shut.

Los Angeles police - who are investigating allegations Chris beat Rihanna in his car earlier this month - have launched an internal inquiry about the leaked photos.

The police department said in a statement: 'The unauthorised release of a domestic violence photograph immediately generated an internal investigation. The photograph has the appearance of one taken during an official Domestic Violence investigation. The Los Angeles Police Department takes seriously its duty to maintain the confidentiality of victims of domestic violence.'

The department called the leak a 'serious misconduct' adding the person responsible could be fired.

Chris was charged with making criminal threats and released on $50,000 bail following the incident.

It has been claimed the Los Angeles District Attorney's Office has since requested the 19-year-old singer be investigated for a range of other felonies, including domestic violence, assault resulting in great bodily injury - reportedly based on allegations made by Rihanna - and attempted murder.

Rihanna has reportedly told police the pair began fighting in Chris' rented Lamborghini, resulting in Chris putting his hands around her neck and shouting: 'I'm going to kill you.'
She is believed to have told officers he then began beating her, and choked her until she passed out.

Chris has since released a statement saying he is 'sorry and saddened over what transpired'. "


Teruk jugak kan?? No wonder la kecoh giler.. Ganas giler Chris Brown... tapi sape la yang 'leak' kan gambo ni kat tenet. Mesti dapat duit banyak gila... huhu...

Well... semua yang berlaku ada sebabnya.
Dah... cukup-cukup bergosip. hehe.. Aku rasa ni 1st time aku wat entry tentang gosip celebrity laa.. entry ni nak wat label ape pun aku tak tau. Merapu?

Ok.



alhamdulIllah...

8 comments:

dBa said...

teruk la..isk!!adehh

Mr. Azman @ Kreuger said...

oh kirenye... nko yang mempublish
gambo ni pon dapat komisen la ek..
aku tak kire... nanti dapat check
adverlet @ nuffnang... kene blanjer
aku okeh... ha ha~

Megat said...

teruk juga tu. kenapalah agaknya dia terkena buatan orang seperti itu!?

Rashid said...

Mengapakah masih ada manusia kejam sedemikian rupa..

Ryehanna said...

To Dba: Yup. teruk jugak kan... aku xdela ingt teruk smpai cmni

To Mr. Azman@Kreuger: Hehehe...mane der la... aku nyer akaun nuffnang xsampai rm20 pn lg! sedih!

To Megat: Tak taulah.. dpt boipren ganas beno..

To Rashid: Manusia... bila marah... mulalah menggila...

Anonymous said...

oh..rihanna jek...bukan ryehanna,kalo x mmg kne blasah blk la chris brown tu sbb silap awek..haha
-brad-

sickchild said...

hahahahaha. aku tau pasal ni.
ade gak kua cite kat hot fm tuh. pasal ape tah. pelik2 je.

Anonymous said...

yashygkacak

weyhweyhh! x sama ke sebutan nama payung tuh dgn ko nyah? ekeekke~
aku tgk lebey kureng je... ooowhhh~!
aku lupa ko kan panda tuh yang lain.. wakakkaa!

padan muka dgn itut payung kene belasah x payah dtg cnie! hish.. lol

*aku tekujut la tgk mata panda kat tepi tuh kelip2.. aku nak taip2 dia kelip2.. ngahhaha! aku cocok mata dia dgn pen! hiyarrkk!!!