Thursday, February 5, 2009

Tag from Kak Aina Ana - Google Images of your answers

bismIllah...


Aku kena tag ngan Kak Aina Ana. eheheh.. maka dengan ini aku membuatnya.

“The rules are simple. Use Google Image to search the answers to the questions below. Then you must choose a picture in the first page of the results, and post it as your answer. After that tag 6 people.


1. I am...

aku jawab 'nor raihana' and kuar gambar mak. wakaka...


2. I really want to go to...



taip 'angkasa lepas' and kuar gambar Dato Dr SMS.

3. My favorite place...

"Beruas, Perak" <--- sapa la yg amik ni ;]


yang ni aku taip 'bed'. heheh

4. My favorite thing...



mine is white...


5. My favorite drink...

"milo ais" sape la yang aku tempek ni...


6. My favorite food...


7. My favorite color...

aku taip "purple, black and pink" and ni 1st picture yang kuar.

8. I live in...

Gambar yang sama seperti di no. 3 sebab jawapan sama. eheheh..

9. I was born in...

Gambar yang sama seperti di no. 3 sebab jawapan sama. Yer, aku lahir di rumah!

10. My college is...


11. My favorite story...

gambar untuk jawapan "adventures". ;]

12. My hobby...


Hahahaha...

13. I wish...




Okey. Selesai. Penat menggoogle weh! Mengupload pun penat gak! dahla internet slow... huhu... tapi xper, demi Kak Aina Ana... ;]

wakaka... bodek!

Dengan ini, aku mengetag Yong, Nini, Mak, Diyana, Hanes, Nan [yang tak berupdate2!].
Antara nama di atas, sorang je yang ada blog. Ntah camne deme nak buat ek...



alhamdulIllah...

8 comments:

Mr PenyuBiru said...

ko suka milo ais ek? sama lah kita. aku suka teh peng! hehe..

Pujangga Asmara said...

hahahaha hana ni.. ntah sape2 dia suruh bt tag tu.. yg xde blog n org yg mmg xupdate blog.. hahah

honey said...

ana... erm.. hani banyak jumpa item panda... bile jumpa je ingat ana... ehehe.. nak x? bagi address ye kat emel hani. engah_ej@yahoo.com

Ryehanna said...

Ryehana to Penhubiru: Yer. memang suka sangat milo ais! heheh.. tapi teh peng kureng sikit.. :P

Ryehana to Ushop: Naper..nak buat ke tag ni? hah..dipersilakan! hihihi...

Ryehana to Honey: Kalau nak bagi, beta terima jer..ekeke...
emel je kat emel ym. ade add kan?

cybernetics mind said...

alhamdulillah....Cm tk kena
kalo tak..silap2 lari malam bebb...wakakakaka

tapi kan...Cm heran laaa,
dlm banyak2 pics tu,
naper sekoq panda pon tk der erkk

ezany said...

lain mcm jer tag ni.. x paham.. hehe..

Aina Ana said...

Ryehanna, thanks buat tag ni :D

Ryehanna said...

Ryehana to Cybernetics Mind: saje..mls nk tag org. gambo panda xde... xsinonim lg ngan ryehana.huhu

Ryehana to Ezany: Ape yg xpahamnyer.. xbace rules la ni..

Ryehana to Kak Aina Ana: Sama-sama! hehe