Saturday, February 21, 2009

Tucky. Geng. Nicholas Sparks. Chocolate Indulgence

bismIllah...


Aku dah tengok Geng - Pengembaraan Bermula di di times square tengah hari tadi! hihi... sangat best okay! Lagi best bila dapat belanja dan bagi gelak orang yang skeptikal dengan animasi hasil tempatan dan TAK PERNAH tengok cerita Upin dan Ipin!

Haaa... skeptikal lagi. Muka frust tak dapat tengok Benjamin Button cos timing tak okey. Muka bertambah-tambah frust bila aku ajak tengok Geng. Heh. First time tengok kartun kat wayang ek... Tengok-tengok, dia yang gelak kuat sambil siap kuar air mata! Hahaha... Tulah, I told you, YOU WON'T REGRET IT. Lagi-lagi aku yang belanja... :pandacloud_03:

Anyway, sementara tunggu nak tengok citer Geng, sempat juga lah mengusya buku-buku kat The Borders. Dan aku dapat buku The Wedding by Nicholas Sparks! Thanx, Tucky! Aku tak bace lagi buku ni. Dari sinopsis yang ku bace, buku ni sambungan dari The Notebook! Cerita sambungan generasi Noah dan Allie la nih. Kisah tentang anak dan menantu diorang lak. Yeay! Sangat happy! Tak sabar nak bace!

Image Hosted by ImageShack.us

Baru je amik gambo kejap ni.. Tak sabo nak bace! Cover yang cun!


Sangat seronok cos ni lah 1st buku Nicholas Sparks yang aku ade. Selama ni dok minjam buku orang jer.. yup, aku memang minat ngan karya Mr. Sparks... heh. Jiwang beb... Hati sensitif... :pandacloud_14:

Okaylah, saje menggedik tak sabo-sabo nak update blog. hehe...

Kepada yang tak tengok lagi citer Geng, pergila tengok weh... Sangat best. Maleh nak cerita... dah banyak orang review. Pergila tengok sendiri. Aku sangat kagum dengan grafik yang cun-cun itu. Dan ya, sangat geram dengan suara comel Upin dan Ipin. :pandacloud_07:

Till then...
Nak mandi dan rehat jap. Malam ni ade projek plak ngan 4 orang ahli kumpulan Design. Ciao.

Salam.


alhamdulIllah...

13 comments:

Lang Legar said...

aku suka a walk to remember..besh..

Mr. Azman @ Kreuger said...

weh hang p sana? tak bagi taw aku pon
ek... woo.. takut aku ngorat ar tuh
keh keh keh.. I ni hensem taw <-- haha

hang ni minat betoi bace buku jenis
cenggitu kan. so dah abis ke blom
bace buku tuh? aku pon tak taw la
macam mane nak minat membaca. kalau
baca subject yang aku minat... sampai
besok pagi pon tak me.. keh keh keh~

Ryehanna said...

Ryehana to LangLegar: Yup. aku suka A Walk To Remember too. tp cite novel lain ngan cite movie..hehe. yg aku penah bace just 2 je buku dia;The Notebook dan A Walk To Remember. So ni my 3rd book laa

Ryehana to Mr Azman: eh..cmner nk bgtau. no fon pon xde. eheheh.. lgpon, xplan pun nak gi jenjalan. tetiba jer... ermm. hensem la sgt! :D

Tak habis bace lagi. baru bace 2 muka. Pasni br nak bace. sambil2 tgg mata lelap. hang tu mmg... buku CM bg taun lepas dh abis baca ka? (Aku Terima Nikahnya---tgk! aku ingt!)

13may said...

projek?

hehhe hehhe

Ryehanna said...

Projek kelas Design ler.. heh.

Lang Legar said...

em actually aku tgk movie dolu then baru read the book dan memang betul la laen tapi layan je r..anyway buku yg kamu dah bace tue besh ka x?

uShop said...

org yg dh tgk pastu kutok lagi elok daripada blom pape dh ragu2 ngan ape2 saje.

walaupon kekadang Aku pon cmtu gak. haha

tapi kalo ko blenje, bg la papepon, mesti seronok je xD

Riezal said...

ermm suke cover jer.. jgn baca cover depan blakang dah ler.. caboooottt

Ryehanna said...

To Lang Legar: Setakat ni best jugak cos dia sambungan dari Notebook! hehe

To Ushop: hehe...benda free kan... seronok je la.. hahaha

To Riezal: Heh. mane der cmtu!! org bace buku ler bukan cover je... :P

n i e s h a said...

bes ek buku Nicholas Sparks nih..nak try gak la leh?hehe

n i e s h a said...

bes ek buku Nicholas Sparks nih..nak try gak la leh?hehe

Anonymous said...

yashygkacak

hei hei! sagt besh itut cita geng! harharhar! mao tgk lagi sekali!
aku suke animasi 3d.. giler smart dowg wat.. smpai macam x caya nie karya dari tempatan... wuwuwuuu~ *leleh air mata sebab bangga*
ngahhaha~ menipu je tuh.. lol

Anonymous said...

err..aku ske jordan sparks..haha

-brad-