Sunday, March 22, 2009

Sempat lagi nak update

bismIllah...

Currently...

Listening to:
N SYNC songs (I'll be good for you)
Mood: So-so
Hunger level: 8/10
Love Level: 5/10
Craving for: Spicy burger *drools*


Pada yang tak tahu, sekarang ni pelajar-pelajar di ipta tengah kesibukan sebab nak final exams dah.

Tapi penjaga panda sorang ni sempat lagi meng'update' blog. Nampak benor tak study nyer... hahah...

So, lepas kena ceramah bagai nak gila dari seorang kembar (diri aku sendiri la..aku kan ada split identity...ekeke), aku rasa aku akan stop sekejap untuk berblogging. Ala... stop dari update jela kot...(nampakla mcm aku busy study kan...)

Bagi yang akan merindui daku, ni ha aku tayang gambar cun baik punye dari aku. Gambar lame yang ada jerawat kat pipi. Silalah rindu-rinduan... (bajet ada org nak peduli la konon)

Cover dagu panjang yg mcm 'witch'.. (kakak aku slalu kutuk aku sbb dagu aku tu)


Dah alang-alang menjeruk pekasam meng'upload' gambo, ni aku nak kongsi gambo2 yang jadi wallpaper laptop ni sejak minggu ni (asyik bertukar-tukar).

Rindu rumah... rindu family... dah lama tak balik kampung woo.. last time masa cuti raya cina tu je... :'(

walaupun gmbr ni blur, tapi aku suka cos aku senyum nmpk gigi. heeee...


Tengok tangan Nan tu. jahat gila sbb nak jentik telinga Amirul. haha

That's all.
Selamat berfinals, kawan-kawan!! (pada yg ade final ler..)


p/s: setelah beberapa bulan kredit maxis aku tak pernah expired dan masih berbaki, tetiba arini dah takleh call out. hampeh.


Hugs and kisses,

alhamdulIllah..

13 comments:

ushop said...

selamat belaja!

Fendy said...

ko buat mcm tu makin nmpak panjang ada la. hahahaha

AMALINI MUSTAPHA said...

pasal dagu tu kan, kita same laaaa...
adik badek saya pon slalu ckp kalu sy sengih atau senyum, dagu sy mesti memanjang ke bwh macam witch..cetttt....

13may said...

blog ni bagus untuk hilangkan stress...

good luck!

:)

Suhaila said...

ala...

aper kena mengena kamu studi ngan update?

aiseyyy...

update lah pasal kamu suker studi tertonggeng tonggeng.

hahaha,
ilmu turun ke kepala,
hahaha...

sunyilah!!!

Rashid said...

Selamat study ngan baik ryehana..
Moga berjaya..

terimbau kenangan masa final.. eee rasanya dah tak sanggup nak ber final lagi.. hehe..

nonna manis said...

just nk lawat je...lom nk komen ape2.

Ryehanna said...

To Ushop: Thanx. i'll try. hoho

To Fendy: Yeke? hihihi

To Amalini: hahaha..sama la kita. tp dagu tajam ni comel per. weeee... (perasan la plak kan..)

To 13may: yeke? leh hilangkan stress? alhamdulillah.. :P

To Suhaila: mane leh update kalo study. and mane leh study kalo asyik update. huhuhu

To Cikgu Rashid: huhuhu...ni pon rs mcm dah xsanggup dah.. :(

To Nona Manis: terima kasih sbb melawat! :)

alone said...

gud luck! uh. final da makin dekat. tapi kenapa terasa makin malas? uhuhu.

wana said...

peeweett.. kamu cumel.. rasa geram ohh tgk muka sis putih..

ViNN said...

err..putih?

Ryehanna said...

To alone: Same here. virus M yg melampau

To Wana: Hehehe..xdelah putih pon... cahaya je tuh...(bajet penuh 'nur' la konon... wakaka)

To Vinn: Jeles!

adol said...

huhuhu, memg cun.. hahaha