Friday, March 27, 2009

Worried.

bismIllah...


Semalam Mamito hantar sms tertulis;

"Dia kata nanti Cikgu Pah bayar balik kat Mak. Entah, Mak tak paham. Semalam Nan minta mak RM150, mak dah masuk dah. Dia phone Opah. Opah dah lupa siape Nan."

abaikan ayat2 sebelum ayat2 ber'bold'. tu kes kakak aku la tu...



Haih...
Risau pula tentang Opah. Sampai dah tak ingat Nan sape?
Padahal Nan la yang rajin mengusik dia and jadi kawan bergaduh...

Aku plan nak jumpa Opah esok. Dan bincang baik punyer dengan Baydah masa berYM semalam. Jumpa kat KL Sentral pastu gi umah Chu kat Kajang since Opah dok sana sejak tahun lepas lagi.

Tapi... tadi masa kelas tetiba ada plan lain untuk Sabtu ni. Nak buat Design yang kena submit next week. Kerja dahla banyak tak siap. Esok macam mana pun semua group members kena datang jugak dan buat kerja. Lagipun memang aku banyak kerja... biasala dah nak final ni...

Tak dapat nak jumpa Opah esok.

Mmm...

Ahad? boleh tak Bed?
ala.. tapi aku sendiri tak sure aku free ke tak. demm.

Esok juga Abg Tapa datang sini cos nak sword barrel kat kenduri kahwin kawannya dia Bangi. Dia ajak aku tapi aku tak dapat nak ikut. Lagipun aku tak kenal kawannya tu. Yang dulu aku pergi wedding Roi pun sebab aku kenal Roi dan Roi sendiri ajak depan2 dan bagi kad.

Dahla Cik City masuk workshop sebab accident bulan dua aritu.
Susah ler kulu kelor... :P

Ermm... tension byk benda.

Till then.. Salam.




alhamdulIllah...

7 comments:

sickchild said...

nan tu sapa kah? haih.
bukan nak perkenalkannn.
aduih.

aku an.
payah nak update duh .
dah la nak upload cam cibai.
tu pun banyak gamba takleh nak masuk.
kalau aku masuk gamba banyak alamat sampai minggu depan ah aku tak update update agii tau takkkk.
hik hik

ChaiReeL AziZee said...

errr....aku nk komen ape yer..huhu...

err..boleh x salam perkenalan?...

hahaha..

jumpa opah ko kem salam..hehe..

Riezal said...

jgn tensen2.. rye.. settle one at a time.. insyallah boleh..

yOnnA said...

err..
opah ko ade nyanyuk ke?
ke buat2 x ingat? heee
ye lah.
dah tua kan babe..
mnmg normal benda2 gini

e n c h e k || CAMERA™ said...

ouh
opah awk sakit erk
HMM


sme laa
keje byk nie
dh hujung2 sem nie
final projek sem nie xlom complete ag
design xsipa
lagi
sme la kita
:D

ushop said...

adekah opah ko ade alzheimer?

emm kalo free2, g la jenguk2 tunjuk muke n melayan org tue tu.

sambil2 dapat teman opah ko tu, mudah mudahan dapat berkat tok ko yg nk final ni kn xD

Ryehana said...

Opah mmg dah tua..dah 90 dah..tapi dia xpernah nyanyuk. tak pernah ckp merapu2..kalau xkenal org tu ada la cos mata dh xnampak sgt.

i hope she's doing fine..

To Sickchild: Nan tu adik lelaki aku la.ade dlm gmbr seblum2 ni..