Monday, April 20, 2009

Bila aku tension...

bismIllah...


Bila aku tension, mesti aku nak update blog jugak.

Kenapa?

Ntah. Aku pun tak tahu.

Aku rase nak tukar gambar kat profile blog ni la. Dari gambar mata tu, aku nak tukar ke gambar bawah ni. Okey ke tak okey?

Tapi macam besar sangat pic ni. And cam kelakar la beruang panda kat tempat bersalji nih. Bukan polar bear ke patutnya? Ermmm.. tapi kat China ada bersalji gak kan? Ok. betullah tu... :D

Penguin tiruan sebagai background.
Sejuk gila dah time ni...


Hmm.. saje selongkar balik gambar2 masa gi Genting Highland sem lepas.. Enjoy memang enjoy tapi penat gila. Bertolak pagi, petang dah balik.

Erm.. teringin nak lepas tension naik corkscrew lagi la... huhu (hint bagi si dia)

Hehehe...

Okey okey.. sambung wat keje..



alhamdulIllah...

36 comments:

Jaws said...

haha..
sebijik panda dengan orang sebelah dier tuh..
hehe..

Ryehanna said...

hey!!
hampeh sungguh.. har har

menteil said...

hehe.. suka tengok adik kat belakang tu..
bersungguh2 betul.. haha...

"tahan! tahan! tak lama lagi abes la nie!"

agak jer..

Ryehanna said...

hahahaha...
pepandai jer...

:P

p.u.j.a.a.n.s.e.7.e.n™ said...

sebijik macam panda kat blakang 2...
nasib baik xde telinga yg same.

Kimora said...

Wow bestnya bersalji (^_^)

Mr PenyuBiru said...

Erm.. teringin nak lepas tension naik corkscrew lagi la... huhu (hint bagi si dia)ooo..nak naik bende alah tu...mana lah abang tau.. (err..komen bagi pihak si dia.hahaha)

Ryehanna said...

To Pujaan Se7en: Sebijik?? cess.. ni lg sorang... >:P


To Kimora: Salji tipu.. leh la... hahaha


To Mr Penyubiru: Hahahaha!! hampeh..tergelak2 aku bace...

geli ai! lol

Anonymous said...

uplod gmbr zaman muda2?ape kes??haha
-brad-

([:wandisini:]) said...

salamz

kenangan lama suma tu eh, cam besh je, bila nak gi lagi?

tu la panda yang azman sayang tu kan, panda bernama popo yang macam dlm cerite aku tu

Ryehanna said...

To Brad: Saje suke suki upload. heheh


To Wandisini: Haha.. bykla ko nyer Popo! lol... lawak gila wat entry gitu. sesuka hati buh nama panda...

btw, bila org tu free n mcm berduit, leh la pg lg.. hek hek

ezany said...

sape kat blakang tu.. bakal suami ker.. haha..

bleh tuka status lps ni.. miss panda jd mrs panda.. hehehe..

prettyrain said...

lama dh tk pergi kota keriangan.
kne bg hint jugak ni dekat si dia.
hehe.

Ryehanna said...

To Ezany: Blakang? blakang mana? yg beruang panda je ada blakang aku...

hampeh la tu... haha


To Prettyrain: Hint jangan tak hint...

kehkehkeh

ubey said...

kah3. enjoy ye

shafiedotbiz said...

halo..boleh sesape tnjkkn aku mane satu ryehanna & mane satu panda..aku x dpt beza (wakakakaka..dgn rela hati aku ketawa sambil berlari selaju-laju nya )

alang said...

hehe. Mcm diorang ckp, Seriyes sama laaa. Sib baik awek dalam pic tu pakai jaket caler2. Klau pakai jaket putih,for sure org ckp awek kepada panda tu.hehe

Ryehanna said...

To Ubey: Hofkos ler enjoy.. xsabo nak pergi men2 lagi..

To Shafiedotbiz: HAmpeh! ade nk kena blasah gak ni!! aku sikit punyer cun pun xperasan ke?? :P


To Alang: Hah! ni lagi sorang! sabo jelah aku!

xpe xpe... panda comel ape... hek hek

Wana said...

series aku x dapat nak bezakan ko ngan panda. Series. series.

Puas aku refresh, tapi still kabur. Plzzz... tunjuk kan yang mana 1 kamu...

Ryehanna said...

Ada jugak yang makan tapak kaki panda ni kang...

Bluwekk!

Wana said...

alahai... apa sangat la tapak kaki panda tu. aku slalu buat ulam jek ngan tapak kaki panda tue.

Tapi kaki ko sama ekk ngan panda? Ihik...

Ryehanna said...

Ooo hampeh... kutuk ek...

at least panda aku xmeroyan... ko tu meroyan kat ex boipren ngalahkan ape lg... hik hik

kaki aku mulus lah.. >:P

Zai said...

fuyyoo..lawanyer..
mate aku xberkelip lg td..
jiwe aku tibe2 mmbrontak..
sudah brpunye kebelum?
klu belum..
nak ke dia kat aku?
ssuai ke aku dgn dia?
aku tr'tnye2 sndirian..
klu ade jodoh,
aku nk jage dia baik2,
aku nk belai dia sntiase,
mmm..klu xde jodoh,
aku akan mnyesal spnjang hayat..
oh Panda,trimelh aku mnjadi tuanmu..

Ryehanna said...

wah encik Zai...

power siot ayat... hak hak

nasibaik i dah berpunyer...
ihik..

btw, byk gila u punyer blog. mane satu yg utama?
huhu

inspirasiizra said...

gambar mata tu menakutkan la,,
boleh menyebabkan selera makan hilang,,
hahaaaa

jangan marah ek,,
saya bloger baru belajar ...
(rendah diri)

Ryehanna said...

baguslah tu.. leh kurus!

har har har..

apsal aku lalu je mkn? kalo aku xlalu mkn mesti kurus je. huhu

Rara; CandyFloss said...

eh ni dekat mana ?

Ryehanna said...

Genting Highlands, rara...

pergi main outdoor and gi masuk Snow World. heheh

adol said...

macam sonk je org dalam gamba tu...

Ryehanna said...

heheh... mmg seronok pun!

Pjan said...

perghhh panda abuser...kena repot kat WWF ni

uShop said...

amboi2. bestnye die main salji.

kalau xde gamba ngan binatang2 tu, mesti org dh caye ko g tempat salji 4 real

Ryehanna said...

To Pjan: Abuser?? NO!! aku bukan panda abuser... aku cayang panda laa... huhu


To Ushop: yeke ushop? tu jaket ngan glove hakmilik Snow World tu camne? org tau le aku gi Snow World kat Genting... ahaks...

uShop said...

jaket tu dh ok. tapi glove tu x brape la. org nk g ski je pakai cmtu hehe

tapi boleh la nk memperdayakan anak2 ko nnti :P

Ryehanna said...

hahaha.. perdayakan anak2 aku nnt? sabo jelah!

lol

ushop said...

"dulu mama dudok kat utara china. sejuk kat sane.mama g carik panda.." *sambil menunjuk gambar :Pheheheh