Sunday, April 26, 2009

Suddenly...

bismIllah...


Sebenarnya nak share lagu kegemaran aku sekarang. Buat masa ini. Lately. Tajuk lagu ni Suddenly. Dinyanyikan oleh Olivia Newton John (aku nyer faveret singer nih!) yang ade berlakon citer Grease ngan John Travolta tu... lagu ni duet ngan Cliff Richard secara rasminya. Tapi yang aku download kat Ares, dia duet ngan Andy Gibb (adik-beradik Bee Gees). Layan la.. memang best lagu ni... Sedap sangat. Biaselah, aku ni kan suka lagu oldies... heheh

By the way, I must warn you... lagu ni slow jer... kalau xsuke lagu slow-slow, xpayah la klik dan dengar eh...




Muda giler Cliff Richard dalam video tu!! hahaha...
Kalau Mamito tengok ni, mesti suka la tu... (mak suka Cliff Richard)
Aku lak suka sangat ngan Olivia Newton John. Suara dia lembut gila. Sedap je dengar. Plus, aku dah memang suka gila since dia berlakon dalam Grease. Soft spoken and beautiful!



:sittingpanda:

Suddenly Lyrics

She walks in I'm suddenly a hero
I'm taken in my hopes begin to rise
Look at me can't you tell I'd be so
Thrilled to see the message in your eyes
You make it seem I'm so close to my dream
And then suddenly it's all there

Suddenly the wheels are in motion
And I I'm ready to sail any ocean
Suddenly I don't need the answers
Cos I I'm ready to take all my chances with you

How can I feel you're all that matters
I'd rely on anything you say
I'll take care that no illusions shatter
If you dare to say what you should say
You make it seem I'm so close to my dream
And then suddenly it's all there

Suddenly the wheels are in motion
And I I'm ready to sail any ocean
Suddenly I don't need the answers
Cos I I'm ready to take all my chances with you

Why do I feel so alive when you're near
There's no way any hurt can get thru'
Longing to spend every moment of the day with you

Suddenly the wheels are in motion
And I I'm ready to sail any ocean
Suddenly I don't need the answers
Cos I I'm ready to take all my chances with you

***

Okey.. that's all for now. Saje update cos tak larat nak tengok previous entry tu lame-lame. Abis aku dah dicop suka pow orang. huahua...

Esok pagi ada paper lagi. Adoiyai...
Malam ni nak study ngan Muhshi.

Wish me luck!
:tareflower:
Salam.



alhamdulIllah...

16 comments:

adol said...

suka lagu lama rupanya... huhuhu

PeAr said...

olivia newton nie memang fav pear..especially in acting...tapi sayang laa..dia famous film grease je...olivia nie memang ciri 2 wanita idaman hehehe...

Faizal said...

sudah baca

Ryehanna said...

To Adol: yup! memang suka sgt2... especially kalau great singers...


To Pear: Ciri2 wanita idaman? haha.. jenuh ar pasni semua org yg nak jadi awek kena blond kan rambut. hihi


To Faizal: Thanx :)

Idalara said...

ryehana..akak suka sgt cliff richard ni..ni lagu zaman2 remaja akak tau..layan jgn tak layan..

Azam said...

wakaka..jarang aku jumpa friend yang same umur ngan aku suke lelagu lame... skang ni aku tengah layan Roxxete lagu Dangerous...

"Hold 'em tite, i know it a litle bit dangeros.."...

Binjaie said...

Cute panda ni, secute tuan rumahnya. Tak di makan tua kan Olivia tu?

Ryehanna said...

To Idalara: Hahaha.. layan!! suara dia mmg sedap!


To Azam: Aku pernah je jumpa lelaki sebaya ngan aku suka lagu lame2 mcm aku jgk. pernah la pinjam cd2 dia. pnh ada hubungan cinta monyet sekejap. Heeee


To Binjaie: Kalau byk duit, memang x dimakan tua kot? huhu...
thanx!

Rantong said...

Salam ziarah. Sekadar pemberitahuan demi kesejahteraan hidup.

Rancangan "Who Wants To Be A MillionaireBlogger.Net" kini, ke udara di screen komputer anda. Sertai & daftar sekarang. Kemasukan adalah PERCUMA...

cybernetics mind said...

hehehe...Cliff Richard errkkk
my Abah oso minat him tauu...
kkdg CM tumpang gak dgr lagu Cliff Richard tu...CM suka dgr lagu The Young Ones..

neway..kat M'sia ni pon ada Cliff Richard gak ----> Jefridin...hehehe

Wana said...

laaa.. aku ingat ko gila2 suka lagu wonderpet.... cehhh...

Ryehanna said...

To Cybernetics Minda: CM!! Lagu The Young ONes tu la ana nyer faveret! sebab itu la lagu first Cliff Richard yg org dengar. memang ade dlm henpon. just xbuat ringtone je. hihi... suke jgk ek...


To Wana Busuk: Aku suke jugak lagu Wonderpets. Suka bahagian "APe yang PenTing??" hahahaha...

aku layan semua lagu daaa

ELeEa said...

ahaks...
oldies best...
layannnnn...
especially tom jones...
leh gang ngan my dad...
adik bradik laen bbulu je...
hahahaha
lantak r...
best pe...
aku ske....

sesku said...

jumpe jugak aku org yg suke olivia newton...best lagu hopelessly devoted to you....

shafiedotbiz said...

hahahhahaha..dak2 lame..klasik...
mmg aku cop ko budak blogger klasik ar pasni..
neway aku sama minat cam ko..suka dgr lagu klasik...

Ryehanna said...

To Sesku: Heheh..suke lagu tu jugak cos itu lagu yg dia nyanyi dlm Grease. br tau dia nyanyi best..
suke olivia gak eh? geng ar...


To Shafiedotbiz: klasik ke? heheheh... tp aku muda lg yer... cuma hati ni sentimental ckit... :D

tiru aku.. dia pun suka jgk... hahahaha