Saturday, April 11, 2009

Tag Wishlist

bismIllah...


Aku telah diTAG oleh Paan. Aku memang jarang pun komen blog dia... dengki lak dia... abis aku kena tag. aku tak tau nak jawab ape... huhu... bedal jela kan...

Secara ringkasnya tag ni suruh:

Make a list of what you want on your birthday
The list should be ten numbers

Give it to 10 friends of your


Okey, tanpa melengahkan masa, aku jawab yer.

10 benda yang aku nak time birthday:

pakai time tidor best ni... =)

1. T-shirt TarePanda seperti di atas. (xde keje aku nak menggoogle gambo byk2)

2. Stuffed TarePanda

ape lagi berkaitan panda? takde dah kot... okey, moving on...

3. Buku cerita V.C Andrews. Tanya aku dulu before beli supaya tak beli buku yang aku dah baca. hehe..

4. Buku cerita yang best. Sila bawa aku bersama ke bookstore supaya aku leh pilih... eh, wishlist ni mcm same je ngan no.3

5. New purse! aku suka je purse Bonia 2ndhand aku ni tapi it's old... huhu

6. New clothes! --- feels like ages since the last time I shopped. bila ek...

7. A gold bracelet. *winks* --- yer, aku memang ala-ala mami jarum sikit.. muahahaha (actually.. benda ni dah lame aku teringin... dah bertahun dah... dari harga dalam 3,4 ratus sampai le sekarang ni dah seribu ringgit..or lebih?)

8. 12 pairs of colored contact lenses that could last a year. Setiap bulan kaler lain-lain. hehehe

9. New digital camera --- the current one is old... plus, reminded me of my ex since he bought it for me...

10. I want LOVE. hek hek


AKU TAK MAHU TAG SAPA2. hehehe..

Sekian.
Simple je kan aku nyer wishlist. aku tak harap banyak sangat pun... hehehe

Sorila maleh nak tempek gambo2 yang nak kena google... maleh cos xde kaitan ngan aku.

Lainla macam gambar bawah ni...

err.. heehee..



alhamdulIllah...

18 comments:

uShop said...

wah wah. bagus buku ko bace tu wei.

erkk, ade masok exam ke subjek tu?

kah kah kah xDD

13may said...

saya tamau buku...saya nak resit buku :D

Ryehanna said...

To Ushop: adoiyai.. sindir la plak... malu ai... hik hik..

baidewei, ni gmbr lame..bulan lepas punyer..saje je ltk.. :P


To 13may: yer... paham dah... haha.. jimat tol mamat nih!

wana said...

Best x buku tu...?? best tak...?? apa yang disoal jawab ekk...??? Ada yang ehem2 takk...??

Wah... teruja nyer aiii... noty2 you....!

paan said...

aku nak buku soal jawab tue...kirim kat aku besok pagi..tq.hahaha

thanks sebab jawab tag nie...padan muke ko...

Mr PenyuBiru said...

amboi..dah gatai nak kawin ke? hehe..

ps : 13may carik resit buku tu nak buat e-filing lah tu.hehe

Ryehanna said...

To Wana: oiii gatal gila dak ni.. xdela ehem2 tu.. hahaha! gila...

i xnoty la...i nak blaja jer.. :P


To Paan: Aku tgh rajin, sbb tu cepat je aku jwb tag. hehe..

beli ler buku tu.. buku tu dibeli masa ade festival buku ke ape tah..


To Mr Penyubiru: Gatai nk kahwin?? xtau la den... yg tau, ape slhnye belajar ckit2 kan.. ehek...

Idalara said...

baba kena tag ni yg kak ida malas sgt..penah dua kali kena tapi sampai la ni akak tak jawab...tk sempatlah ek..tapi buat entri sempat lak...
Wah...ryehana...nice book...dah baca ke?..leh pas2 kat kwn2 yg nak naik pelamin tu mcm Azman..

Anonymous said...

yashygkacak

dia mang gatai nak kawen.. mesti pokus pda malam petama kowt lau ade!
wakkakakka! pa x kata.. ampown2... t.t

Tyra said...

wow.. bestnye ex-bf kasi digital camera...

Ryehanna said...

To Idalara: Saya rajin je buat tag kalau dah bosan2 xtau nak update ape.. hehe..

ttg buku tu, dah abis bace dah.. nipis je..ala, encik azman dah nk bebeno dah..sure dah terer... hek hek


To Yasha: wei!!! hampeh siot! aku mmg gatai tp xdelah smpai ingt bab malam pertama jer! ngeng!!! sabo jelah aku..


To Tyra: ermm.. dia bg masa kitorg masih lg bf-gf..dh lame sgt dah..kalau dah putus, usah hrp le nak bg ape2 dah... :P

those were the times...haih... kenangan...

Pujangga Asmara said...

Uiksss Hana.. Nak Kawen Dah Ke? Kui Kui Kui.. Beruntung Bakal Husband Tu Nanti.. Heee..

Anonymous said...

11. Kek besday coklat yang rega rm70
(list ni hana tertinggal sbb xcukup space nk tulis..ekekeke)

-brad-

Ryehanna said...

To Pujangga Asmara:haha..sape yg xnak kahwin? ermm. beruntung ker? :P
well...still got a long way to go...


To Brad: Oh..itu mmg wajib kena ada time besday..and slalu dpt. so xdela termasuk dlm wishlist. hehe

Anonymous said...

err..kalo de org nk bg kete ke..xleh la ek sbb xde dlm list?aiyak..i baru je tempah vios..tapela..kensel blk la..hak3
-brad-

Ryehanna said...

eleh...mengada2...:P

Fendy said...

aku leh bg ko yang no 10 tu. hahahahaha

Ryehanna said...

yeke? auw.. malulah ai..