Thursday, May 28, 2009

First time upload video kat Youtube

bismIllah...


Some of you maybe dah tengok video ni siang tadi. Biasalah... bagitau kat komuniti Twitter dulu. Rata-rata ramai yang kata video ni kelakar dan comel. Comel sebab individu di dalam video itu kah? -_-"

By the way, aku dah bagitau kakak aku tentang video ni. Nasib baik dia tak marah. hehehe...

So here it is, saje tempek kat blog untuk readers yang tak mengikuti twitterku...

:pandaGeli_05::pandaGeli_05::pandaGeli_05:





p/s: Kualiti video memang teruk cos record guna henpon adik aku, mmg henpon sony lame. Nini yang rakam. Itu suara dia yang dok tahan-tahan gelak. Suara aku ade sekali time (bunyi gelak dari jauh) masa Yong tiba kat part yang macam lucah sikit. :P



alhamdulIllah...

17 comments:

sickchild said...

dari ko bgtau kat twitter tadi masuk ni da 7 kali aku dga.
haha klaka gila.
hebat gak akak ko an kalau aku dah berterabur dah.
mesti practice dari kecik tu.
hahahah
terer2 =D

Ryehanna said...

Wakaka...

AKak aku memang suke benda-benda yang cakap laju nih... dia mmg terer.

:P

sickchild said...

yeke ahahaha dah leh jadi pembaca berita dah.
hihi sporting gak akak ko ni kan. umo dye bape?

Ryehanna said...

dia lahir thn 83. so... 26 thn la! heheh. tp perangai tah ape2... dia mmg sporting pn! lawak gila...

sickchild said...

wuik akak aku lagi tua. 29tahun.
ko anak ke bape?

Lang Legar said...

adei penatnye kak yong dok nyanyi tu huhu..
sampai semput2 nie haha..

Mr PenyuBiru said...

kalu cat farish tengok vid ni, tentu dia offer akak ko masuk kumpulan dia. kik33..

aisyah said...

kahkahkahkahkahakkah!!!
saket siot perot aku..
dak bilik aku pon ngekek gelak..
kahkahkah..
aku nak donlod ar

Ryehanna said...

To SickChild: Aku anak no. 2. Yong aku tu anak sulung tp xmacam sulung pn! haha

To LangLegar: Tu la pasal.. sampai semput2 tp semangat nak habiskan jugak lagu tu! sila contohi semangat Yong saya. :P

To Mr Penyubiru: Haha.. jahat!! hampeh. Report kat Yong! >:P

To Aisyah: Wahhh! sampai nak download??? bangga giler ar kakak aku... LOL

Kill-Vearn said...

hahahah... 1st time uplod? nanti add aku kat utube ok... aku nya http://youtube.com/pge46... hahaha...montel gile...

samanosuke_04 said...

hihi, kem salam kat kakak ko.. kiutlaaa haha..

Ryehanna said...

To Kill Vearn: Okeh. nnt aku add.

To Samanosuke: insya Allah. hehehe

alang said...

haha. Lepas ni aku rasa akak ko mesti balas dendam n letak video ko plak dalam utube. Sama2 kita nantikan. :D

MOMOSHIRO JASZ said...

kalau video raihana ade... aku org first amik pastu aku letak kat fakulti... hhahahahaha.....

Ryehanna said...

To Alang: Takdek takdek.. dia jarang online! hahaha


To Jasz: WEh...ape niat mcm ni nih?? aaaa jgn nak ngengada k... :P

Pujangga Asmara said...

Fofular La Makcik Ni Lepas Nih...

Anonymous said...

kahkahkah..

lawak giler la Yong ni... huhuhu