Friday, May 22, 2009

Hero muka bengkak

bismIllah...


Kalau ada sesapa mengikuti twitter aku tadi, mesti tau yang aku terkunci dalam ofis. Aku nak pergi buang air lak tu! punyelah seksa...

Nasib baik lah ade hero nak tolong bukakan kunci. Walaupun hero bermuka bengkak.

FYI, mukanya bengkak sebab kena sengat tebuan masa tengah naik motor semalam. Serius aku asyik tergelak bila tengok muka encik ni masa dia hantar MC pagi tadi. Kelaka siot. Macam dah muka orang lain lak.

Tengok la sendiri...
Giler lawak... ini macam dah kurang ckit bengkak berbanding pagi tadi. Kerja aku pagi tadi adalah dok menahan dari tergelak everytime nampak muka beliau. :P


Ni lak muka beliau dalam keadaan normal. aku cilok dari fs beliau. kehkehkeh...
Bajet macho ar nih.

:pandaGeli_31::pandaGeli_31::pandaGeli_31:


MOral of the story, kalau orang semua dah balik, sila balik jugak. Jangan dok gatai-gatai stay back terlebih rajin. Bahaya wooo...

Mekasih Encik Muka Bengkak kerana menyelamatkan gadis cantik seperti saya dari terkencing menyebabkan malapetaka di dalam ofis. Muahahaha...

p/s: Get well soon! :pandaGeli_07::pandaGeli_19::pandaGeli_15:


alhamdulIllah...

6 comments:

PeAr said...

mulia sungguh abang bengkak tu...rela pic nya diambil..mak aku selalu cakap sarang tebuan jangan dijolok... huhuuh

hanc said...

time kaceh abang bengkak. bab selamatkan akak Ryehanna cantik... :)

Anonymous said...

yashaygkacak

hemsem nya abg tuh.. kim salam tau! tunjuk pict aku skali.. wkkakakkaa~
tapi tyme muke dia x bengkak la.. muke bengkak x hemsem.. adudududu~
seb bek ade owg tlg.. kalo tak dok la kat opis tuh berteman langsuyor ekk?? ngaaaaaa~

Riezal said...

hahaha sian dia.. sebab kan ko nak terkencing dia sanggup menyelamatkan keaadan :)

Ryehanna said...

To Pear: Hahaha..dia xjolok sarang tebuan pn... tp dh nasib, kena jgk la... :P

To Hanc: Yer... terima kasih encik bengkak... wah.. thanx Hanc cos puji saya cantik. Muahahaha

To Yasha: Kehkeh.. mmg xhensem time muka bengkak. tp comel pn ada cos tetiba nampk chubby! XD

tula... jasa dia dikenang. jenuh dah aku menahan dr nak terkencing time tu. haha


To Riezal: Hihihihi... penyelamat si muka bengkak! ;)

adol said...

tu la, rajin sangat...